Başkan ODABAŞ’ dan Öğrencilere Karne Dağıtımı

Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ öğrencilerin yarıyıl karne heyecanına ortak oldu.

Başkan ODABAŞ’ dan Öğrencilere Karne Dağıtımı

Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ, 2017-2018 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatiline giren öğrencilere karnelerini dağıttı.  ODABAŞ, iki okulda öğrencilere karnelerini dağıtarak sevinçlerine ortak oldu. Yarıyıl karne heyecanını yaşayan öğrenciler ODABAŞ’ın elinden karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı.

Öğrencilerimiz bugün emeklerinin karşılığı olarak karnelerini alacaklardır diyen ODABAŞ: “15 günlük tatilde çocuklarımız hem kendilerini biraz dinlendirecekler, hem de ikinci yarıyıla daha güçlü bir şekilde başlayacaklar. Bugün karne alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Başta anne ve babalarımız olmak üzere öğretmenlerimize teşekkür ediyor, yarıyıl tatiline giren öğrencilerimize de iyi tatiller diliyorum.”dedi.

ODABAŞ okul ziyaretlerinin ardın evlerinde eğitim gören iki lösemi hastası çocuğu evlerinde ziyaret ederek kendilerine karnelerini verdi. Yeşim ile Muhammed’in tedavilerini görürken eğitim ve öğretimlerini aksatmadıklarını dile getiren ODABAŞ: “   Haftada 10 saat ders alıyorlar, evlerine öğretmenleri geliyor eğitim ve öğretimlerine devam ediyorlar. Yeşimde Muhammed de sağlığına sıhhatine kavuşacak eğitim ve öğretimine okulda devam edecekler. Yeşim’e ve Muhammed’e buradan hem sağlık hem başarı dileklerini sunuyorum, ailelerine kolaylıklar diliyorum bizleri ağırladıkları için de teşekkür ediyorum. Yeşim’in ve Muhammed’in gözlerinden öpüyorum en kısa zamanda iyileşmelerini okullarına dönmelerini temenni ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 13:22

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER