banner113

Yılın öğretmeni Mehmet Sıddık KAYA' Çankaya Köşkünde Ağırlandı

Öğretmenlik Mesleğinde Fark Yaratan Öğretmen Mardin'i temsilen Kızıltepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanı öğretmeni Mehmet Sıddık KAYA seçildi.

Yılın öğretmeni Mehmet Sıddık KAYA' Çankaya Köşkünde Ağırlandı
Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü´nce oluşturulan aralarında akademisyenlerin de bulunduğu 19 kişilik komisyon, 81 ilin milli eğitim müdürlüklerince belirlenen 5 öğretmene ait dosyaları inceleyerek, değerlendirme sonucu ´´Öğretmenlik Mesleğinde Fark Yaratan´´ 81 öğretmeni belirledi. İlimizi ise Kızıltepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanı öğretmeni Mehmet Sıddık KAYA temsil etti.

MEB, seçilen öğretmenleri 4 gün boyunca Ankara´da ağırladı. Öğretmenlerimiz Ankara´da 22 Kasım 2013 günü bakanımız ile beraber Meclis Başkanı Cemil ÇİÇEK’i ziyaret ettiler. Öğretmenlerimiz 24 Kasım Öğretmenler gününde Anıtkabir’i ziyaret ettiler. Aynı gün Başkent Öğretmen evinde yapılan programın ardından akşam Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI 81 ilden gelen öğretmenlerin onuruna yemek verdi. 25 Kasım 2013 günü Başbakan Yardımcısı Beşir ATALAY Başbakanlıkta öğretmenleri kabul etti. Aynı gün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 81 ilden gelen öğretmenlerimi Köşkte kabul etti. İlimizi Kızıltepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanı öğretmeni Mehmet Sıddık KAYAtemsil etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle 81 İlden Gelen Öğretmenlerle Çankaya Köşkü´nde öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe eşi Hayrünnisa Gül Hanımefendi ile gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yemekten önce Büyük Şeref Kapısı önünde öğretmenlerle tokalaştı. Yemeğe, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin ve bakanlık bürokratlarının yanı sıra öğretmenler de katıldı.

Ankara’da 4 gün boyunca İlimizi temsil eden Kızıltepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanı öğretmeni Mehmet Sıddık KAYA“ Türkiye’de her ilden gelen öğretmen arkadaşlarımızla buluşmanın sevinci ve ilimizi Ankara’da temsil etmenin onurunu yaşamak ve o heyecanı üzerimde hisetmek gurur verici bir duyguydu. İllerimizde yaptığımız faaliyetleri ve projelerimizi arkadaşlarımızla paylaşmamız bizlerde ileriye yönelik planlar oluşturmamıza ve hedeflerimizi yükseltmemize katkı sağladı. Ülkemizin her köşesinin havasını soluma imkanı bulduk. 4 gün boyunca bizimle sürekli beraber olan Milli Eğitim Bakanımızın ilgisi ve gösterdiği sevgi en üst seviyede idi. Cumhurbaşkanımızın, Meclis Başkanımızın, Başbakan Yardımcımızın ve Milli Eğitim Bakanımızın tüm çalışanlarımıza çok çok selamlarını getirdim. Gösterilen ilgiden dolayı emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.




Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2013, 17:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
H. AYDIN
H. AYDIN - 10 yıl Önce

kızıltepe endüstri meslek lisesini başarılarından dolayı kutluyorum

F.Ç
F.Ç - 10 yıl Önce

iyi ki sizin gibi bir öğretmenimiz var. bölgemiz için çok yararlı bir insan olduğunuz aşikar. çalışmalarınızın daha fazla değerlendirilmesi temennisiyle

SIRADAKİ HABER