MAÜ, Tercih Döneminde de Öğrencilere Destek Olmaya Devam Ediyor

Mardin Artuklu Üniversitesi, iş birliği içerisinde bulunduğu Mardian Mall AVM’de üniversite tercih döneminde olan aday öğrencilere yönelik danışmanlık standı açtı.

MAÜ, Tercih Döneminde de   Öğrencilere Destek Olmaya  Devam Ediyor

Üniversite tercih döneminde adayların tatlı bir tercih telaşı yaşadığını ve  bu doğrultuda öğrencilere yol göstermek ve seçimlerini kolaylaştırmak maksadıyla ‘MAÜ Danışmanlık ve Tanıtım’ stantlarının açıldığını ifade den Mardin Artuklu Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Mustafa Halid Diriöz,
“Öğrencilerimiz, hayatlarını şekillendirecek olan bir tercih süresinin içerisindeler.  Mardin Artuklu Üniversitesi olarak bizlerde öğrencilerimizin doğru bölümleri tercih etmelerini kolaylaştırmak maksadıyla danışmanlık hizmeti veren stantlarımız ile öğrencilerimize yardımcı oluyoruz. Stantlarımızda, Mardin Artuklu Üniversitemizde yer alan fakülte ve bölümlerimizden, bölümlerimizde okumanın sağlayacağı avantajlardan ve Türkiye’de başka hiçbir üniversitede bulamayacakları ayrıcalıklı uygulamalarımızdan öğrencilerimizi haberdar ediyoruz. MAÜ olarak Öğrenci odaklı çalışmalarımızla şimdiden gönülleri fethettiğimizi söyleyebilirim. Danışmanlık stantlarımız hayli ilgi görüyor.  Bizden bilgi almak isteyen tüm öğrenci ve velilerimizi Mardian Mall AVM’de kurduğumuz stantlarımıza bekliyoruz. Ayrıca Mardin’in  en uğrak yerlerinden olan Mardian Mall AVM yöneticilerine de desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. ” dedi.
Danışmanlık ve tanıtım standının 27 Temmuz-05 Ağustos tarihleri arasında 2022-YKS tercih işlemleri boyunca hizmet vereceği bildirildi.   

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER