banner113

Kızıltepe Engelliler Birliği , İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilen'i Ziyaret Etti

Kızıltepe Engelliler Derneği Başkanı İzzettin AKBABA ve Yönetim Kurulu üyeleri , Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bilen'i ziyaret ettiler.

Kızıltepe Engelliler Birliği , İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilen'i Ziyaret Etti

Ziyaret esnasında Derneğin faaliyetlerinden, bu faaliyetlere İlçe milli eğitim müdürlüğününü verebileceği desteklerden ve ilave edilebilecek birlikte yürütülebilecek projelerden bahsedildi.

Ziyaretin gündeminde engelli bireyler arasında kendini dış dünyaya kapatmış bireylerin tekrar hayata döndürülmesinde etkinliklerin ve sporun önemli bir araç olduğu bu konuyla ilgili yapılabilecek tüm çalışmalarda ve projelerde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Kızıltepe Engelliler Birliği Derneğine destek olacağını belirtti.

Bu sayede hem engelli vatandaşlarımızın hem de ailelerinin neler yapabileceklerini görmesi onları olumlu yönde etkileyeceğini bu sayede de yaşam standartlarının artırılabileceği konuşuldu.

Ziyaret Kızıltepe Engelliler Birliği Dernek Başkanı İzzettin AKBABA öncülüğünde Derneğin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet BİLEN'e plaket takdim etmesiyle son buldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet BİLEN; Dernek başkanı ve üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti, iyi dileklerde bulundu.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER