banner113

Kızıltepe Dikmen Ortaokulunda 4006 Tübitak Bilim Fuarının Açılışı Yapıldı.

Kızıltepe Dikmen Ortaokulu Ortaokulu tarafında bilimsel ve teknolojik çalışmaların yer aldığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Kızıltepe Dikmen Ortaokulunda 4006 Tübitak Bilim Fuarının Açılışı Yapıldı.

 Kızıltepe Dikmen OrtaokuluTÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" nın açılışı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Akan,Kızıltepe İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürü Serdar Toptaş, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı M Nuri Akkurt  davetli okul ve kurum müdürleri ile okul yönetici, öğretmen ve öğrencilerinin katılımlarıyla yapıldı.
Fuar salgın koşullarına uygun olarak  sosyal mesafeye uygun olarak açıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından fuarda sergilenen projeleri beraberindekilerle birlikte gezen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Akan ve Kızıltepe İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürü Serdar Toptaş, öğrencilerle sohbet ederek projeleri hakkında bilgiler aldı ve sergilenen eserleri ilgiyle inceleme ve deneme fırsatı buldu.

Okul Müdürü İsmail Bozdağ yaptığı açıklamada;”Bilim fuarlarının genç beyinlerin bilimin önemini kavrayıp bir çok teorik bilginin gerçek yaşamdaki işleyişini fark etmelerini sağladığını, bu tük etkinlikler hayal gücü ve yaratıcının birleşimi olduğunu belirti”.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2021, 12:57

Furkan

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sametkaraaslan
Sametkaraaslan - 2 yıl Önce

Dikmen. Orta okulu

SIRADAKİ HABER