banner113

Kamu Hastaneleri Birliği Mardin Genel Sekreteri Derik Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

Türkiye genelinde sağlık alanında yeniden yapılandırmayla, Kamu Hastaneleri Birliği Mardin Genel Sekreteri olarak göreve başlayan M.Şemseddin Döğücü ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Rıza Dündar, Derik devlet hastanesini ziyaret etti

Kamu Hastaneleri Birliği Mardin Genel Sekreteri Derik Devlet Hastanesini Ziyaret Etti
Mardin İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından iki hafta önce düzenlenen ”Mardin’de Sağlıkta yaşanan değişim ve Sağlık sorunları” toplantısının ardından ziyaretlere başlayan .Kamu Hastaneleri Birliği Mardin Genel Sekreteri M.Şemseddin Döğücü Kaliteli hizmet verme ve yeniden yapılandırma için 32 yataklı Derik Devlet hastanesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.
Genel Sekreter M.Şemseddin Döğücü ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Rıza Dündar ile beraberindeki heyet Derik Devlet Hastanesi Başhekimi İç Hastalıkları Uzmanı Dr.Serdar Kalkan ve Derik Devlet Hastanesi Müdürü Barış Sevdi’yi makamlarında ziyaret ederek, hastanenin fiziki durumu,personel ihtiyaçları konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.
Genel Sekreter M.Şemseddin Döğücü ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Rıza Dündar ile beraberindeki heyet Hastane Başhekimi Uzm.Dr.Serdar Kalkan ve Hastane Müdürü Barış Sevdi ile hastaneyi gezerek incelemelerde bulunması hastane çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandı.
Derik Devlet Hastanesini ziyaret ederek inceleyen Genel Sekreter ile beraberindekiler Hastanenin personel ihtiyacı,fiziki durumu hakkında Hastane Müdürü Barış Sevdi ile Hastane Başhekimi Serdar Kalkan tarafından bilgilendirildi.
Derik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Serdar Kalkan “Genel Sekreterimizin Hastanemizi ziyaret etmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.Hastanemizin eksikliklerin olmaması için diyalog içerisinde olacağımızı belirtmek istiyorum.Sağlık alanında kaliteli hizmet vermenin çabası içerisindeyiz.”dedi.
Emrullah KARAKAŞ
Mardin Time


Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2012, 00:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
DERİK Lİ
DERİK Lİ - 11 yıl Önce

elinize yüreğinize sağlik...

Hemşire Ayfer GÜLDÜ
Hemşire Ayfer GÜLDÜ - 11 yıl Önce

şemsettin bey doğum gününüz kutlu olsun...
küçükçekmece evde sağlık hizmetleri

SIRADAKİ HABER