banner113

Kızıltepe Belediyesi Temizlik Bilinçlendirmesi

Semt pazarında çöp torbalarının dağıtımı yapıldı. Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen çöp torbalarının dağıtımını semt pazarında yapıldı.

Kızıltepe Belediyesi Temizlik Bilinçlendirmesi
 Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından periyodik olarak çöp torbalarının dağıtımını bugün İlçe Otogarındaki semt pazarında yaptı. Çöp torbalarının dağıtımına Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Sulhan, Temizlik İşleri Müdürü Abdurrahim Aslan, Zabıta Müdürü Hasan Çakı, temizlik personelleri ve zabıta ekiplerinin katılımıyla çöp torbaların dağıtımı yapıldı.
 
Çöp torbalarının dağıtımına katılan Belediye Başkan Vekili Şemsettin Sulhan, İlçemizi salgın hastalıklardan korumak, temiz bir çevre yaratmak, çevre kirliliğini ortadan kaldırmak, sağlık hijyenik bir ortam yaratmak için belediye olarak bu uygulamayı hayata geçirdik. Çöp torbalarının dağıtımı periyodik olarak ilçemizin tüm noktalarına ulaştırmayı hedeflemekteyiz.” dedi.
      
 

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2012, 12:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet  ÇELİK
Mehmet ÇELİK - 11 yıl Önce

sayin m.ali hocam nedir yahu belediyenin çok reklamını yapiyorsunuz.
kurulan semt pazarına gidin düzenine bakınız temizliğine bak gözünle gör.yolların çukurların durumuna bak nedir şemsettin sulhan nın reklamını yapiyorsunuz çalışma yapsın faliyet yapsın halk taakdir etsın basına poz vermekle olmiyor velahide olmiyor bilahide olmiyor selam hocam saygılar sunuyorum.


SİTEDEN CEVAP:Eleştiriniz için teşekkürler.Hiç bir belediyenin reklamını yapmıyoruz.Ama bütün belediyelerimize bakış açımız aynıdır.Bütün belediyelerimiz çaşılmaları bizim için bir haberdir.Hangi belediye olursa olsun farketmiyor bizim için.Dikkat ederseniz Nusaybin,Mardin ve Kızıltepe belediyesi haberlerini gönderiyor ve biz haberlerini yapıyoruz.
İkinci bir açıklama M ali hoca sitenin yayın danışmadır.Sitemizin bir ekibi var ve bu ekip haberleri hazırlayıp yayına hazırlıyor.
Teşekkürler

SIRADAKİ HABER