banner113

Derik Kaymakamı'ndan Afrin'de Yaralanan Güvenlik Korucusu'na Ziyaret

Mardin'in Derik İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas Afrin'de düzenlenen operasyonda yaralanan Güvenlik Korucusu Müzaffer Duva'yı ziyaret etti.

Derik Kaymakamı'ndan Afrin'de Yaralanan Güvenlik Korucusu'na Ziyaret
 Suriye'nin Afrin Kentinde düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 5 gün önce 8 şehit,13 yaralı arasında bulunan,yapılan tedavi sonrası İlçe'ye bağlı Demirli Köyü Işıklı mezrasındaki evine gelen, güvenlik korucularından 28 yaşındaki Müzaffer Duva,Derik Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas,İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seçkin Karadağ,İlçe Emniyet Müdürü Murat Sönmez ve Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Karahan ile merkez muhtarları tarafından ziyaret edilerek,geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

Yaralı Güvenlik Korucusu Müzaffer Duva'yı ziyarete bulunan ilçe protokolü'nü  Türkiye Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri  Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir,yaralanan güvenlik korucusunun  babası ve yakınları sevinçle karşıladı.

Ziyaret sohbetle devam ederken,Korucu babası 60 yaşındaki Adem Duva ile 55 yaşındaki Cemile Duva,Kaymakam ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek,bu ziyaretin kendilerini memnun ettiğini, tüm asker ve güvenlik korucuları için dua ettiklerini belirterek;"Rabbimiz  bayrağımızı göklerden indirtmesin,Rabbimiz devletimize,milleti,mize zeval vermesin,tüm evlatlarımızı korusun ve çocuğum vatanı için gitti,ben oğlumla gurur duyuyorum"şeklinde ifade ettiler.

Afrin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında gönüllü olarak operasyona ilk defa 5 gün önce katılan güvenlik korucusu Müzaffer Duva(28)   evli 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 00:03

Emrullah Derik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER