DERİK KAYMAKAMI KARNE GÜNÜNDE 10.500 ÖĞRENCİYE KİTAP HEDİYE ETTİ

Mardin'in Derik İlçesi'nde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hakan Kafkas Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan 840 öğrencisi bulunan Marev İbrahim Fidanoğlu Anasınıfı,İlkokul ve Ortaokul'unda Karne dağıttı.

DERİK KAYMAKAMI KARNE GÜNÜNDE 10.500 ÖĞRENCİYE  KİTAP HEDİYE ETTİ

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hakan Kafkas,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman,İlçe Jandarma Komutanı Yzb.Seçkin Karadağ,Emniyet Müdürü Murat Sönmez ile Mahalle Muhtarı Şeyhmus Ekinci'nin katılımı ile öğrencilere karne dağıtımı yapıldı.Karne dağıtımı yapan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hakan ve beraberindekiler  tarafından öğrencilere çeşitli tatil kitaplar hediye edildi.

Öğrencilere yakın ilgi gösteren Kayamakm ve Belediye Başkan vekili  Hakan Kafkas ,karne verdiği öğrenilerle sohbet edip,fotoğraf çekti.İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman,İlçe Jandarma Komutanı Yzb.Seçkin Karadağ, Emniyet Müdürü  Murat Sönmez ve Mahalle Muhtarı Şeyhmus Ekinci ile birlikte Sınıfları ziyaret eden Kafkas,Öğrencilerin karnelerini  verirken  tek tek notlarını da incelleyerek"2017-2018 eğitim sezonunun ilk yarısının sonuna gelmiş bulunmaktayız.Eğitimde öğrencilerimizin başarıya daha da ulaşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz ve göstereceğiz.Sevgili öğrenciler  iyi bir gelecek için derslerinize iyi çalışmanız gerekiyor.Tatil de iyi dinlenin ve kitaplarınızı da okumayı ihmal etmeyiniz.Hepinize iyi tatiller dilerim."dedi.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hakan Kafkas, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında yarıyıl tatiline giren ilkögretim okullarına karne hediyesi olarak 10.500 kitap dagıtımı gerçekleştirdi.

Öğrencilerden 8'inci sınıf öğrencisi Ahmet Dinç"Çok mutluyuz hem Kaymakamımız bize karne dağıttı ve tatil kitabını hediye  ettiler.Kendilerine çok teşekkür ederim."dedi.

8 Sınıf öğrencilerinden Beritan Ateş "İlk defa böyle güzel bir gün görüyoruz.Bize karnelerrimizi dağıtmaya gelen Kaymakam beye ve beraberindekilere teşekkür ediyorum"dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 13:22

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER