banner113

Artuklu’da Halk Ramazan Ayı Etkinliklerine Büyük İlgi Gösteriyor

Mardin Büyükşehir ve Artuklu Belediyelerinin düzenlediği Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında İlahi dinletisi büyük ilgi topladı.

Artuklu’da Halk Ramazan Ayı Etkinliklerine Büyük İlgi Gösteriyor

Etkinlik sırasında Büyükşehir ve Artuklu belediyelerinin Mardin kalesinin turizme açılması için başlatmış olduğu imza kampanyası için çağrı yapıldı.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı ile Artuklu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce hazırlanan Ramazan Ayı etkinlikleri Karayolları Parkı’nda devam ediyor. Ramazan ayı boyunca her hafta sonu gerçekleşen etkinliğe yüzlerce yurttaşın yanı sıra, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mesut Amak, Kültür ve Turizm Daire Başkanı Seyfettin Yavuz, Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Emin Irmak ve Artuklu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arzu Yıldız katıldı. Parkın içinde oluşturulan bir alanda yapılan etkinlik Artuklu Belediyesi Eş Başkanı emin Irmak’ın konuşması ile başladı. Irmak, Ramazan ayından sonra da bu şekilde etkinliklere devam edeceklerini belirterek “Ayda bir yada iki sefer bu şekilde etkinliklerimiz devam edecektir. Mardin değişti. Sürekli de değişmeye devam edecektir. Sizin rahat yaşamanız için rahat bir yaşam ortamı sağlamak için Büyükşehir ve Artuklu belediyeleri olarak elimizden gelenini yapacağız. Çok yakın zamanda da Büyükşehir ile beraber 5 tane park daha açacağız. Dolayısıyla imkanlar dahilinde siz Mardin halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü siz buna layıksınız” dedi.

 

Konuşmanın ardından etkinlik, Selam İlahi Grubu’nun sahneye çıkmasıyla birlikte ilahiler seslendirdi. Etkinlik sırasında Büyükşehir ve Artuklu belediyelerinin Mardin kalesinin turizme açılması için başlatmış olduğu imza kampanyası büyük ilgi görürken kampanya ya destek için de çağrılar yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2015, 00:39

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER