banner113

Mardin Belediye Gücü Sporcusu Dünya Güreş Şampiyonasında Beşinci Oldu

Bulgaristan’ın başkenti Sofia da başlayan Dünya Güreş Şampiyonasında ilk gün Greko-Roman stilde 55-66-84 ve 120 kiloda başlayan maçlarda 55-66 da bronz madalya kazandık. 120 kiloda temsilcimiz Dünya beşincisi oldu.

Mardin Belediye Gücü Sporcusu Dünya  Güreş Şampiyonasında Beşinci Oldu

84 kiloda Mardin Belediye Gücü sporcusu güreşçimiz Seyfullah Karadeniz grup maçlarını geçerek çeyrek finale kaldı. Çeyrek finalde üstünlüğünü müsabaka sonuna kadar korumayı başaran Seyfullah Karadeniz Ukraynalı rakibini yenerek, yarı finale çıktı.

 

       Mardin Belediyesi adına mücadele eden ve kariyerinde en son Dünya ikinciliği ile Olimpiyat üçüncülüğü bulunan Seyfullah Karadeniz, Yarı finalde son Dünya Şampiyonu olan İranlı rakibine karşı mücadelesinde kolundaki sakatlıktan ötürü karşı koyamadı, yenilerek üçüncü beşincilik maçına kaldı. Üçüncülük beşincilik maçına sakat sakat çıkarak rus rakibine karşı mücadele etmesine rağmen 2-1 yenilerek Dünya beşincisi oldu. Maçlar bugün 60,74 ve 96 kiloda devam edecek.

 

Daha sonra bugün devam edecek serbest stilde en büyük altın madalya umudumuz olacak başka bir güreşçimiz ise Seyfullah Karadenizin ağabeyi Seyfettin Karadeniz.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2012, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER