banner113

'Madde Bağımlısı Olma Spor Bağımlısı Ol' Futbol Turnuvasında Kuralar Çekildi

Mardin Ömür Boyu Sevgi Derneği (Madde Bağımlısı İle Mücadele Derneği) ile Mardin Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek 'Madde Bağımlısı Olma Spor Bağımlısı Ol' projesi kapsamında, Mahalleler Arası Futbol Turnuvasının kuraları çekildi.

'Madde Bağımlısı Olma Spor Bağımlısı Ol' Futbol Turnuvasında Kuralar Çekildi

Kızıltepe İlçe Stadında  düzenlenecek olan ve 20 takımın katıldığı turnuvanın kuraları İlçe Stadında  ’de çekildi. Kura törenine Tertip Komitesi ve turnuvaya katılan takımların yöneticileri katıldı. Kura çekimi  sırasında Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Mehmet Ali Demir tarafından takım yöneticilerine turnuva kuralları ile ilgili bilgiler verildi.

 

13.Ağustos 2014 tarihinde başlayacak turnuvada Madde bağımlılığının giderek daha büyük bir sorun hale gelmeye başladığı bu günlerde öncelikle geleceğin teminatı olan gençlerimizi ve tüm ilimizi sporla bütünleştirmek ve bir takım zararlı alışkanlıklardan alıkoymak için Sosyal farkındalık amaçlandı.

Mardin Ömür Boyu Sevgi Derneği (Madde Bağımlısı İle Mücadele Derneği)Başkanı Mehmet Ali Demir proje hakkında şu açıklamalarda bulundu.

”Halkımızı ve özelikle gençlerimizin sağlığı bizim için çok önemlidir.Bu projede temel amacımızlarımızdan biri gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmektir. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi sporla bütünleştirmek, sporun insan vücuduna olan faydasını gelişmesine katkı sağlamasını ön plana çıkarmak, bir takım zararlı alışkanlıklardan alıkoymaktır.
  Umarım centilmence bir turnuva olur. Futbol, barış ve kardeşlik sporudur. Bu temelde tüm takımlara şimdiden başarılar dilerim.” dedi.



Yapılan kura çekimi sonrası oluşan gruplar ve turnuva programı aşağıdaki gibi oluşturulmuştur.


 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 23:08

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER