banner113

Kızıltepe Belediye Spor İl Şampiyonu Oldu

Kızıltepe Belediye spor Mardin'i temsilen bölge şampiyonasına katılıyor.

Kızıltepe Belediye Spor İl Şampiyonu Oldu

Kızıltepe Belediye spor U19 futbol takımı Mardin’i bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Mardin Şehir stadyumunda oynanan il finallerinde Kızıltepe Belediye spor,Nusaybin Belediye spor’u 2-1 yenerek il şampiyonu oldu. Bölgeler arası u19 futbol şampiyonasında Mardin’i bölge maçlarında temsil edecek.

Kazanılan Mardin şampiyonluğu ile ilgili açıklamada bulunan Kızıltepe Belediye spor Kulüp Başkanı Hamdullah Bulut,” İlçemizdeki müsabakalarda başarılı olarak ilçemizi ilde temsil etmeye hak kazanmıştık. İlde de aynı başarıyı göstererek şampiyon olduk. Çok çalıştık ve bu çalışmalarımızın karşılığını il birinciliği ile kazandık. Kızıltepe halkına, Belediye eş başkanlarımıza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza gösterdikleri çabalardan ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum”.dedi.

Kulüp Başkanı Hamdullah Bulut, Teknik direktörler Hasan Ablak, Mahsum Kabul, yöneticiler ve sporcular Kızıltepe Belediye eş başkanı Leyla Salman’ı ziyaret ederek aldıkları kupayı hediye etti. Kızıltepe Belediye binası önünde açıklama yapan Belediye eş başkanı Leyla Salman, “Yeni bir takım olmalarına rağmen büyük başarılar elde ettiler. Kızıltepe Belediye spor bölge şampiyonu olan U19 takımızı yapılacak finallerde Mardin’i en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Gençlerimize başarılar diliyoruz. Bu gençlerimize herkesin sahip çıkması ve desteklemesini istiyoruz”. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 14:46

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER