banner113

KIZILTEPE BARIŞ SPOR İYİ BAŞLAMADI

KIZILTEPE BARIŞ SPOR 1-1 MUŞ OVASISPOR Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da Mardin’i temsil eden takımlarımızdan Kızıltepe Barisspor bugün Muş Ovası spor ile karşılaştı.

KIZILTEPE BARIŞ SPOR İYİ BAŞLAMADI

Bugün (30 Eylül 2012) 13.30’da Kızıltepe stadında oynanan maçı Çağdaş Kuleli (Mersin Bölgesi), 1. Yardımcı hakem Ziya Aksoy (Gaziantep Bölgesi) 2. Yardımcı hakem Mehmet Pekmezci (Gaziantep Bölgesi) 4. Hakem Taner Baydır (Mardin Bölgesi).yönetti.

 Kendi sahasın ilk maçına seyircisinin önüne çıkan olan da hedef  sezona 3 puan ile başlamaktı.

 Müsabaka Fair Play çerçevesinde içerisinde başladı.Taraftarlar barışı simgeleyen  2 beyaz güvercini takım kaptanlarına vererek beraber uçurdular.

Maçın ilk yarısında iki takım futbolcuları da galibiyet için mücadele etti. Ev sahibi Kızıltepe Barışspor, sahadan gelip gelebilmek için maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir futbol oynayarak gol atmaya çalıştı. Ancak son vuruşlarda etkili olamayınca beklenen gol gelmedi.

Maç boyunca önceki maçlarındaki oyunundan uzak bir görüntü sergileyen Kızıltepe Barisspor pozisyon üretmekte kısır kaldı.

 Maçın ikinci yarısında da Kızıltepe Barışspor  üstün bir futbol sergilemeye çalıştı.Maçın 6. Dakikasında gol Sait’in ayağından geldi.

 Kızıltepe Barisspor, üst üste etkili ataklar geliştirmeye çalıştı ama başarılı olamadı.Rakibi  Muş Ovası spor  24 . dakikada Ömer’in  ayağından  bularak eşitliği sağladı.Son vuruşlarda etkili olamayan Kızıltepe Barışspor  , bir türlü aradığı golü bulamadı. Bu golün ardından baskısını daha da arttıran ve ikinci golü bularak rahatlamak isteyen Kızıltepe Barışspor  , üst üste etkili ataklar geliştirse de değişen olmadı ve maç 1-1 berabere bitti.

 


STAD: Kızıltepe İlçe Stadı
Hakemler:

Çağdaş Kuleli (Mersin Bölgesi), 1. Yardımcı hakem Ziya Aksoy (Gaziantep Bölgesi) 2. Yardımcı hakem Mehmet Pekmezci (Gaziantep Bölgesi) 4. Hakem Taner Baydır (Mardin Bölgesi).

 Kızıltepe Barışspor:

Özkan-Hasan (Dk 83 Selahattin)-Ahmet-Faysal-İlhan (Dk 46.Ömer Tayan)-Faris-Ömer Işık-Burhan-Sait-Yusuf- (Dk 70 Ömer Yılmaz)

 Muş Ovasıspor:

Muzaffer-Yasin-Murat-Bayram-Abdullah-Turgay-Kenan-Mehmet-Sabahattin-Ömer-Erol (Dk 80 Adem)

 Sarı Kart: Erol (Muş Ovasıspor) Ömer Tayan (Barışspor)






 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2012, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER