AK PARTİ MARDİN İL KONGRESİ TARİHİ BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan AK Parti Mardin İl Başkanlığı Olağan Kongresi’nin tarihi netleşti.

AK PARTİ MARDİN İL KONGRESİ TARİHİ BELLİ OLDU
AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamada, “Herkesin merakla beklediği il kongresi tarihi, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdaoğan’ın katılımlarıyla 17 Mart 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecektir. Kongre hazırlık çalışmalarımızı günler öncesinden başlatarak, İnşallah Mardin’e yakışır bir tarzda Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Kongre alanımızı geniş tutarak Sayın Cumhurbaşkanımızın açık alanda halkımızla buluşturduktan sonra kongre salonuna geçip buradan da tüm Türkiye ve dünya kamuoyuna yapacağı konuşmaları dinleyeceğiz”.

İl Başkanı Eri, “Ana Kademe Olağan İl Kongresi ile birlikte Mardin’de değişim ve yenilenme sürecimizi tamamlayıp, AK Parti’mizi önümüzde ki süreçlerde başarıya götürecek ekibimizle işe koyulacağız. Mart ayında gerçekleştireceğimiz kongremizin Mardin ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum”.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 15:48

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER