Midyat Belediye’sinden Koronavirüs Tedbirleri

Mardin’in Midyat ilçesinde koronavirüs kaynaklı salgın hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla dezenfekte çalışmaları hızlandırdı.

Midyat Belediye’sinden Koronavirüs Tedbirleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Türkiye’de ilk korona virüs vakasının bulunduğuna dair yaptığı açıklamanın ardından Midyat Belediyesi dezenfektasyon çalışmalarına hız kazandırdı.

Midyat Belediyesi Başkanı Veysi Şahin’in talimatıyla kurulan özel ekip ilçedeki, topluma açık mekanları dezenfekte edildi.

Belediye Başkanı Veysi Şahin, yaptığı açıklamada, Koronavirüsün Dünya Sağlık Örgütü tarafından da çok ciddi bir tehdit olarak kabul edildiğini söyledi.

Başkan Şahin, “Midyat Belediyesi olarak, koronavirüs salgını ile ilgili çeşitli tedbirler almaya ve ekiplerimizi hazırlamaya başladık. Bu gelişmelere bağlı olarak, önleyici tedbirler alıyoruz. Bu kapsamında çeşitli merkezlerimizde kent müzesi, sosyal yaşam merkezleri, park, kreş, topluma açık mekanları ve hizmet binamızda ekiplerimiz tarafından dezenfekte etmeye başlandı. Bizler de elimizden gelen önlemleri alıyoruz. Vatandaşlarımızın da hijyen konusunda hassas olmaları gerekiyor." dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2020, 14:02

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER