Mardin-Şırnak SMMM Odası başkanlığına Durgan seçildi.

Mardin-Şırnak SMMM Odası seçimli olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. SMMM Odası yeni hizmet binası konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurulda başkanlığa Hamit Durgan yeniden seçildi.

Mardin-Şırnak SMMM Odası başkanlığına Durgan seçildi.

Hafta sonu yapılan ve 2 gün süren Mardin-Şırnak SMMM Odası 23.ncü Olağan seçimli Genel Kuruluna Toplantıya TÜRMOB Yönetim Kurulu Başkanı A.Masis Yontan, TÜRMOB Yönetim Kurulu üyesi ve Ekonomiden sorumlu Devlet eski Bakanı Dr. Masum Türker İle TÜRMOB Kalite İzleme Kurulu Başkanı ve Diyarbakır SMMMO eski Başkanı Erkan Azizoğlu, Mardin-Şırnak SMMM Odası üyeleri ile Diyarbakır SMMM odasından bazı kurul üyeleri ile davetliler katıldı.

 

Divan başkanlığına Kalite İzleme Kurulu Başkanı Erkan Azizoğlu, Başkan Yardımcılığına geçmiş dönem C Başkanı M. Nurullah Budak, Katip üyeliklerine ise oda üyeleri Sıraç Mete ile Hamit Kenç’in seçildiği Mardin-Şırnak SMMM Odası Genel kurulunun ilk gününde Gündemde yer alan konuşmalar ve Oda Başkanı Hamit Durgan’ın yaptığı teşekkür konuşmasının ardından ilk gün toplantısı sona ererken genel kurulun ikinci gününde yapılan ve tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Hamit Durgan yeniden Mardin-Şırnak SMMM Odası Genel kurul oda başkanlığına seçildi.

 

Mardin-Şırnak SMMM Odası Genel Kurulu seçimlerinde göreve getirilen yönetim ve kurullar ise şu isimerden oluştu:

 

YÖNETİM KURULU

1-Hamit DURGAN

2-Hamdullah YAVUZ

3-Ömer SAVDA

4-M.Ali KURTAY

5-Asuman ÇABUKOĞLU

 

DİSİPLİN KURULU

1-Renas GÖKALP

2-Şahabettin  ŞAFAK

3-Faruk YAŞİN

4-Abdurrahim DEMİR

5-Mervan ERDEM

 

DENETLEME KURULU

1-Bülent TEKİN

2-Abdullah ORAL

3-Mehmet Can GÜNEŞ

 

ÜST KURUL

1-Hamit DURGAN

2-Mustafa YUSUFOĞLU

3-Atilla AKÇAY

4-Halil ARSLAN

5-Mesut BALTA

6-Seyfettin ACAT

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019, 23:25

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER