Mardin TkMM Haziran ayı toplantısı yapıldı.

Mardin TkMM Haziran ayı toplantısını Kızıltepe Belediye Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Mardin TkMM Haziran ayı toplantısı yapıldı.

Türkiye Küçük Millet Meclisi Mardin koordinatörü İdris Demir’in davetiyle toplantılarını her ayın ilk hafta sonunda yapan Mardin TkMM Haziran ayı toplantısını Bayram tatili nedeniyle bugün Kızıltepe Belediyesine ait Meclis toplantı salonunda yaptı.

 

Türkiye Küçük Millet Meclisi (TkMM) Haziran ayı toplantısını Belediye Meclis toplantı salonunda Avukat Azat Abdan Moderatörlüğünde, Türkiye ve Mardin’de ulaşım ve trafik cinayetleri konusunun ele alındığı Genel gündem ve Anız yangının doğaya ve canlı hayvanlara verdiği zararlar konulu Yerel gündem konusunun ele alındığı toplantı davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Avukat Azat Abdan Moderatörlüğünde, STK ve Vakıftemsilcileri, Avukat, öğrenci, esnaf, halk ve davetlilerin katılımı ile İlk defa Belediye Meclisi toplantı salonunda yapılan TkMM toplantısında Haziran ayının gündem maddeleri Türkiye ve Mardin’de ulaşım ve trafik cinayetleri ve Anız yangının doğaya ve canlı hayvanlara verdiği zararlar konularında davetliler söz alarak gündeme ilişkin konuşma ve açıklamalarda bulundular.

Türkiye Küçük Millet Meclisi Mardin koordinatörü İdris Demir Toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye ve Mardin’de ulaşım ve trafik cinayetleri konusunun ele alındığı Genel gündem ve Anız yangının doğaya ve canlı hayvanlara verdiği zararlar konulu Yerel gündem konusunun ele alındığı toplantıya katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Demir, “TkMM normalde Ülke genelinde her ay toplantılarını belediye toplantı salonların da yapması gerekirken, Mardin TkMM olarak ilk defa Kızıltepe belediye meclisi toplantı salonunda gerçekleştirebildik. Kızıltepe Belediye Başkanımız Sayın Nilüfer Elik Yılmaz bu ay salonu bize tahsis ettiler. Bundan dolayı Kızıltepe belediyesine ve Başkan Yılmaz’a teşekkürlerimizi sunuyıruz.” Şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2019, 10:45

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER