banner113

Movapark’ın Ev Sahipliğinde Bilgi Yarışması İl Finali Yapıldı

8.sınıflar arası Bilgi Yarışması İl Finali geniş bir katılımla Movapark’ta gerçekleştirildi.

Movapark’ın Ev Sahipliğinde  Bilgi Yarışması İl Finali Yapıldı

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen, sponsorluğunu ve ev sahipliğini Movapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin yaptığı 8.sınıflar arası Bilgi Yarışması İl Finali geniş bir katılımla Movapark’ta gerçekleştirildi.

Yarışmaya, Mardin Vali Yardımcısı Tolga Kamil Ersöz, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, Movapark Müdürü Ferhat Bank, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçeler Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

20 Sorunun sorulduğu bilgi yarışmasına

Artuklu Suphiye Bölünmez Ortaokulu,

Dargeçit Vatan Ortaokulu,

Derik Cumhuriyet Ortaokulu,

Kızıltepe Özel Bahçeşehir Ortaokulu,

Mazıdağı Yunus Emre Ortaokulu,

Midyat 75. Yıl İMKB Ortaokulu,

Nusaybin Kaymakam Bülent Pekdemir Ortaokulu,

Ömerli Atatürk Ortaokulu,

Savur Savur Ortaokulu ve

Yeşilli 19 Mayıs Ortaokulu katıldı.

Son soruya kadar heyecan ve çekişme içinde geçen yarışmanın sonunda Midyat 75. Yıl İMKB Ortaokulu birinci olurken ikincilik için Derik Cumhuriyet Ortaokulu, Kızıltepe Özel Bahçeşehir Ortaokulu ve Mazıdağı Yunus Emre Ortaokulu yarışmaya devam etti. Yedek sorular sonucunda Derik Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Kızıltepe Özel Bahçeşehir Ortaokulu üçüncü oldu.

Bilgi Yarışmasında 1. olan Midyat 75. Yıl İMKB Ortaokulunun 4 öğrencisine birer madalya ve tam altın, 2. olan Derik Cumhuriyet Ortaokulunun 4 öğrencisine birer madalya ve yarım altın, 3. olan Kızıltepe Özel Bahçeşehir Ortaokulunun 4 öğrencisine birer madalya ve çeyrek altın Movapark AVM tarafından hediye edildi.

Ayrıca derece giren okullara da çeşitli hediyeler verildi. Bilgi yarışmasında 1. olan Midyat 75. Yıl İMKB Ortaokuluna tam donanımlı bilgisayar, lazer yazıcı ve kupa. 2. olan Derik Cumhuriyet Ortaokuluna projeksiyon cihazı ve kupa, 3. olan Kızıltepe Özel Bahçeşehir Ortaokuluna lazer yazıcı ve kupa Movapark AVM tarafından hediye edildi.

 

Birinci gelen okula ödüllerini Vali Yardımcısı Tolga Kamil Ersöz, 2. gelen okula ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman ve 3. gelen okula ödüllerini Movapark AVM Müdürü Ferhat Bank takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 13:44

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER