MAÜ’den ‘Uzaktan Yaz Okulu’ Uygulaması

Mardin Artuklu Üniversitesi, pandemi sürecinden olumsuz etkilenerek sorumlu derslerden başarısız olan öğrencilere, “Uzaktan Öğretim Yaz Okulu” uygulaması ile yeni bir fırsat sundu.

MAÜ’den  ‘Uzaktan Yaz Okulu’ Uygulaması

Derslerin uzaktan öğretim yolu ile online şekilde verileceği Yaz Okulu takvimini ilan eden Mardin Artuklu Üniversitesi,  ön-kayıt başvurularının 15-18 Haziran 2020 tarihleri arasında alınacağını duyurdu.

Bu uygulamanın Mardin Artuklu Üniversitesi için bir ilk olduğunu belirten MAÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar,  toplam 116 dersin açıldığı ‘Uzaktan Öğretim Yaz Okulu’ uygulamasından Türkiye’de bulunan  diğer üniversite  öğrencilerinin de  faydalanabileceğini söyledi.

Online olarak yapılacak Yaz Okulu derslerinin 29 Haziran ve  14 Ağustos 2020 tarihlerinde uygulanacağını bilgisini  veren MAÜ Öğrenci İşleri Daire Başkan V. Öğr. Gör. Davut Yalçın, Üniversitenin resmi sitesinde yer verdiği açıklamada;

Üniversitemiz Yaz Okulu derslerini almak isteyen öğrencilerin Ön Kayıt Başvuru Formu’nu 15 Haziran 2020-18 Haziran 2020 tarihleri arasında ilgili birime elden teslim etmeleri ya da  e-mail adresine iletmeleri gerekmektedir. Ön-kayıtlar esas alınarak “Açılması Kesinleşen Ders Listeleri” ise 22 Haziran 2020 tarihinde ilan edilecektir. Yaz okulu kaydınız gerçekleşebilmesi için mutlaka 22 Haziran 2020 tarihli duyurumuzu takip etmeniz, yaz okulu harç ücretini yatırmanız ve gerekli kayıt işlemlerini zamanında yapmanız gerekmektedir. Üniversitemiz Yaz Okulu’ndan ders alacak Misafir Öğrencilerin kendi üniversitelerinden “Mardin Artuklu Üniversitesi Yaz Okulu Dersleri İçin Onay” almış olmaları gerekmekte olup, öğrencinin herhangi bir belge ibraz etmesi istenmeyeceğinden bu konudaki sorumluluk tamamen Misafir Öğrenciye aittir.” ifadelerine yer verdi.

Öğrencilerin ‘Yaz Okulu’ için yapılacak duyuruları ‘https://www.artuklu.edu.tr/’ adresinden takip edebilecekleri bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2020, 00:27

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER