banner113

Eğitim Hayattır Projesinin İlk Adımı Kızıltepe’de Atıldı.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından düzenlenen “İlköğretim Kurumlarında Öğrencilerin Devamlılığını Artırma Projesi”hayata geçirildi.

Eğitim Hayattır Projesinin İlk Adımı Kızıltepe’de Atıldı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Pilot Okul olarak seçilen Arıklı İlk/Ortaokulu’na yapılan ziyarette Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf BÜYÜK, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Müsteşarı  François BEGEOT, MEB Temel Eğitim Genel Müdürü  Funda KOCABIYIK, İl Milli Eğitim Müdürü Vasi ETE, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin GENÇ Projenin Mardin Bölge Koordinatörü Damla GÜNEY, Araştırma Geliştirme Proje Daire Başkanı Zeynep ÖÇGÜDER ve Mardin İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Arıklı İlk/Ortaokulu’nda incelemelerde bulunup okuldaki öğretmen ve öğrencilerle tanıştılar.

Arıklı İlk/Ortaokulunda proje kapsamında öğrencilere çanta, kırtasiye malzemeleri t-shirt ve spor malzemeleri hediye edildi, öğrenciler ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafları çekildi. Proje kapsamında okul idarecileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrencilerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Sınıfların ziyareti sırasında öğrencilerimizle eğlenceli sohbetler gerçekleştirildi ve okulun ihtiyaçları konusunda bilgi alındı. 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 15:14

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER