banner113

Derik Anadolu Lisesinden Büyük Başarı.

Derik Anadolu Lisesinden Büyük Başarı. “Gömlek “Adlı Öykü İle 1.Geldi.

Derik Anadolu Lisesinden Büyük Başarı.
Mardin valiliği tarafından düzenlenen herkesin bir hikayesi var adlı kan davaları ile ilgili öykü yarışmasında Derik Anadolu Lisesi’den Gülan Baki adlı öğrenci “Gömlek” adlı öyküsüyle birinci oldu.
Mardin valiliği tarafından düzenlenen herkesin bir hikayesi var adlı kan davaları ile ilgili öykü yarışmasında birinci merkez ve tüm ilçe ortaöğretim kurumları öğrencileri arasında yapılan yarışmada Derik Anadolu lisesi öğrencilerinden Gülan Baki kanlı gömlek adlı öyküsüyle 1.oldu. Yarışmaya ayrıca aynı okuldan katılan Beritan Atsız adlı öğrenci de mansiyon ödülüne layık görüldü. Öğrencilerin ödüllerini Mardin valiliğinde okul yöneticileri ve ailerinin katılımıyla Mardin İl Vali Yardımcısı Tolga Kemal Ersöz tarafından verildi. Derik Anadolu Lisesi okul Müdürü Mehmet Veysi Gül Öğrencilerinin başarılarını kutlayarak Derik ilçesi ve okulları adına çok sevindiklerini”belirterek “Bunun gibi kültürel etkinlikler öğrencilerin başarılarını artırmaktadır.Bundan sonra da değişik alanlarda başarılar elde edebileceklerini düşünüyorum.Bu tür çalışmalar için güçlü bir öğretmen kadrosuyla başarılı öğrencilerimize sahibiz.Mardin valiliğimiz tarafından düzenlenen “Herkesin bir hikayesi var” adlı kan davaları ile ilgili öykü yarışmasında İl Mardin Valiliği adına Vali Yardımcısı Tolga Kemal Ersöz tarafından birinci gelen 10.Sınıf öğrencilerimizden Gülan Baki 2000 TL para ödülü,Mansiyon alanında 10.Sınıf öğrencilerimizden Beritan Atsız adlı öğrencimiz çeyrek altın ile ödüllendirildiler.”dedi.

“Gömlek “ adlı öyküyle birinci gelen Derik Anadolu Lisesi 10.Sınıf Öğrencilerinden Gülan Baki”Bu ödüle layık görüldüğüm için çok mutluyum. Mardin Valiliğimiz tarafından “Kan davaları ile ilgili öykü”adlı düzenledikleri yarışma için çok teşekkür ediyorum. Okul Müdürümüz Mehmet Veysi Gül ve diğer öğretmenlerimizin bize verdikleri desteklerle başarımızı artırdığımızı belirtmek isteriz.Okul yöneticilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Mardintime

Emrullah KARAKAŞ

Derik Temsilciliği

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 10:07

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
ayça kabak
ayça kabak - 7 yıl Önce

Başarılarını devamıni dilerim

SIRADAKİ HABER