banner113

Satranç Şampiyonasında Dereceye Giren Öğrencilerden Vali Demirtaş'a Ziyaret

Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında dereceye girerek milli takıma seçilen öğrenciler, Vali Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Satranç Şampiyonasında Dereceye Giren Öğrencilerden Vali Demirtaş'a Ziyaret

22-29 Ocak tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında dereceye girerek milli takıma seçilen Mardin Kale ve Spor Kulübü ile Star Satranç Spor kulübü öğrencileri beraberlerinde Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Cengiz Yalçın ve antrenörler ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Demirtaş, Türkiye Satranç Şampiyonasında Küçükler kategorisinde dereceler elde ederek memlekete başarılarla dönen minik öğrencilerle yakından ilgilenerek tek tek tebrik etti.

Vali Demirtaş, Şampiyonada yaptıkları derecelerle milli takıma seçilerek ülkemizi Yunanistan’da düzenlenecek olan Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında temsil edecek minik öğrencilere başarılar dileyerek her zaman sporcuların yanında olduklarını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle kentte yapılan yatırımlarla tüm spor branşlarına ilginin her geçen gün arttığına dikkat çeken Vali Demirtaş, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak geleceğin teminatı olan gençlere yönelik yatırımları hayata geçirmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Vali Demirtaş’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Cengiz Yalçın ise, son 5 yılda 13 satranç oyuncusunun milli takıma seçilmesinden duydukları mutluluğu dile getirerek Mardin’den ülkemizi temsil edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını kaydetti.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER