Şahin"Gelecek Partisi İl Başkanının açıklamaları iftiranın, acziyetin açık ifadeleridir."

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin, “Daha önce de birçok basın yayın organlarına yaptığımız açıklamalarda içine düştükleri acziyeti yalanlamamıza rağmen, Gelecek Partisi Mardin İl Başkanı’ ın ‘AK Parti Kızıltepe Kadın Kolları Başkanı partimize katıldı’ şeklindeki açıklamaları büyük talihsizlik”.

Şahin
K Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin, Gelecek Partisi Mardin İl Başkanının ‘AK Parti Kızıltepe Kadın Kolları Başkanı partimize katıldı’ şeklindeki açıklamaları için büyük talihsizlik olarak değerlendirerek., Kadın Kolları Başkanı Kılıç’ın görevinin başında olduğunu söyledi.

 

İlçe başkanı Şahin,Gelecek Partisi Mardin il başkanının yaptığı açıklama üzerine iddiaları yalanlayarak şu açıklamada bulundu;

“Daha önce de birçok basın yayın organlarına yaptığımız açıklamalarda içine düştükleri acziyeti yalanlamamıza rağmen, Gelecek Partisi Mardin İl Başkanı’ ın ‘AK Parti Kızıltepe Kadın Kolları Başkanı partimize katıldı’ şeklindeki açıklamaları büyük talihsizlik.

Gelecek Partisi Mardin İl Başkanı’nın basın mensuplarına AK Parti Kızıltepe Kadın Kolları Başkanı partimize katıldı şeklinde ki ve devam eden açıklamaları iftiranın, acziyetin açık ifadeleridir. Daha öncede ortalığı bulandırmak ve algı oluşturmak amacıyla AK Parti Kızıltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kılıç’ın istifa ederek Gelecek Partisi’ne katıldı şeklinde açıklamalarda bulunmuşlardı. Kasıtlı ve bilinçsizce yapılan bu açıklamalara istinaden AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı ve AK Parti Kızıltepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak haberin asılsız olduğunu ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Emine Kılıç’ın büyük bir özveriyle görevinin başında olduğunu belirtmiştik. Ve hala da aynı kararlılıkla devam etmektedir. Tekrar aynı olayı başa sararmışçasına gündeme getirmeleri asla kabul edilebilecek açıklamalar değildir. Daha öncede belirttiğimiz gibi bazı kesimlerin İlçe Kadın Kolları Başkanımız üzerinden rant sağlama peşinde olmalarına asla müsaade etmeyeceğiz. Bu türden açıklamaların halkımız tarafından da kesinlikle hoş karşılanmadığını ve karalamalara asla izin vermediğini ayrıca belirtmek isterim”.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2020, 08:28

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER