banner113

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ekim Ayı Kişisel ve Mesleki Gelişim Günleri

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ekim Ayı Kişisel ve Mesleki Gelişim Günlerinde, alanında uzman akademisyenlerle bir araya gelecek öğretmenlerle, eğitim alanında bilgilendirici seminerler verilecek.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ekim Ayı Kişisel ve Mesleki Gelişim Günleri
Mardin de tüm öğretmenlerinin katılacağı seminerlerde öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlanması hedefleniyor.
İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus SÜMER ,  etkinliklerde okullardaki gelişmeye katkı sağlamayı ve öğretmenlerin eğitim öğretim süreçlerinde çok yönlü gelişimlerine destek olmayı hedeflediklerini ifade etti.
Öğretmenlerin eğitimin en önemli unsurlarından biri olduğuna dikkat çeken SÜMER , öğretmenlerin, okulda öğrencilerin çok yönlü olarak tanıması, eğitim öğretim süreçlerinde karşılaştıkları sorunlarda desteklenmesi, öğrencilere mesleki yönlendirme ve rehberlik yapılması gibi çok kritik görevleri olduğunu belirtti.

" Öğretmenlerimiz gelişen yeni eğitimle ilgili olarak çok yönlü ihtiyaçlar hissediyorlar. Bu sürekli gelişim onlar için elzem aslında. Bu fırsatları da öğretmenlerimizin gelişimi için vesile kılmaya gayret ediyoruz. Özellikle  öğretmenlerimizin süreçle ilgili olarak yeni bilgileri tazelemelerini ve birlikte tartışabilecekleri, akademisyenlerle birlikte çok yönlü olarak meslekteki gelişmeleri tartışabilecekleri ortamlar oluşturmak istiyoruz."

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2020, 21:12

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER