banner113

Kılıç, Kongrelerimizi Coşkulu Bir Şekilde Gerçekleştireceğiz

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “İnşallah kongre sürecini tamamladıktan sonra kendini yenilemiş, daha diri, daha dinamik ve daha açılımcı ekiplerle ilçelerimizle beraber yolumuza devam edeceğiz”.

Kılıç, Kongrelerimizi Coşkulu Bir Şekilde Gerçekleştireceğiz

AK Parti Mardin Teşkilatları 22 Şubat Cumartesi günü Savur ve Ömerli ilçelerinde yapılacak kongrelerle yeni dönemin startını vermiş olacak.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç kongre sürecine ilişkin yaptığı açıklamalarda, “22 Şubat Cumartesi günü Savur ve Ömerli ilçelerimizde coşkulu bir katılım eşliğinde kongrelerimizi gerçekleştirerek yeni sürecin başlangıcını yapmış olacağız. AK Parti istişare kültürünü himayesinde barındıran, ülkemizin bütünlüğüne zarar vermeyen herkese ve her görüşe açık olan tek siyasi parti olma özelliğini taşımaktadır. AK Parti yapmış olduğu yenilenme ve kongre çalışmalarında bile eski ve yeni olmak üzere siyasette etkin olan herkes ile hiçbir zaman yollarını ayırmamış, küskünlüğe mahal vermemiştir. AK Parti hakkı hak olarak bilmiş, hizmet yolunda milletimiz için adım adım ilerlemesini sürdürmüştür. AK Parti kurmuş olduğu teşkilatlarla her zaman diri kalmış ve vatandaşının yanında olacak, emek harcayacak kişilerle hizmet kervanını yürütmüştür. İşte tüm bu özelliklerle Türkiye 18 yıldır durmadan üreten, icraat yapan ve büyüyen AK Parti ile yoluna devam etmeyi sürdürmüştür”.

İl Başkanı Kılıç, “Tüm ilçe kongrelerimizi inşallah milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, teşkilatlarımız, üyelerimiz ve gönüldaşlarımızla topyekün birlikte icra edeceğiz. Allah bizleri utandırmasın. Yolumuzu açık etsin. Bizleri ve tüm milletimizi şer odaklarından muhafaza etsin. Bu duygularla 22 Şubat’ta gerçekleştireceğimiz Savur ve Ömerli kongrelerimize tüm basın mensubu arkadaşlarımızı ve halkımızı bekliyoruz”.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2020, 12:13

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER