banner113

Akgül, Siyaset Arenasına Hızlı Girdi.

Mardin Ak Parti Milletvekili aday adaylığını açıklayan USTAD Başkanı Ahmet Akgül siyasete hızlı adapte oldu.

Akgül, Siyaset Arenasına Hızlı Girdi.

Uzun yıllar çözüm süreci ve yeni anayasa başta olmak üzere çalışmalarda bulunan ve son olarak Mardin isminin Dünya’nın en iyi düşünce kuruluşları listesinde zikredilmesinde büyük payı olan Akgül, geçtiğimiz hafta görevinden istifa ederek hizmete siyaset kurumuyla devam etmek istediğini ilan etmişti.

 “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm samimiyetiyle başlattığı ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun aynı samimiyetle sürdürdüğü bu kutlu dava yolculuğunda aynı saflarda hizmete devam etmenin heyecanı içerisinde” olduğunu söyleyen Akgül, İstifasının ardından ilçe turlarında hızlı başladı.

Aynı gün içerisinde dört ilçeyi birden gezen Mardin Ak Parti Milletvekili aday adayı Ahmet Akgül, aday adaylarının görücüye çıktığı bu günlerde teşkilatları sıkmamak adına ziyaretlerini kısa tuttuğunu belirterek şunları söyledi: “Bu ziyaretleri ilk adım olarak değerlendiriyorum. Elbette kendimi ifade etmek, tanışmak, her ne kadar aktif sosyal medya kullanıcısı olsam da Mardin’e dair düşüncelerimi yüz yüze aktarmak niyetiyle ziyaretler yapıyorum. Ama teşkilatçı yapımdan dolayı özellikle teşkilatlara dokanmaya ve hangi beklentiler içerisinde olduklarını anlamaya çalışıyorum. Bir takım notlar alıyorum ki, gelecekte yol haritamı işin mutfağı olan teşkilatlarla birlikte değerlendirmek fırsatım olsun. Allah nasip eder de TBMM çatısı altında hizmet imkanım olursa farklı alanlarda gösterdiğim enerjiyi Mardin’imizi her alanda bölgenin parlayan yıldızı haline getirecek çalışmalarla siyaset alanında daha fazla göstermek niyetindeyim. “ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 10:34

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER