banner113

Akdağ; Yerel Hizmetlerin Öncüsü Olmaya Talibiz

Milletvekili Akdağ; Seçim bölgesinde aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ediyor

Akdağ; Yerel Hizmetlerin Öncüsü Olmaya Talibiz
Mardin Ak Parti Milletvekili, Insan Haklarını Inceleme ve Çevre Komisyonu üyesi Abdurrahim Akdağ  Seçim bölgesinde aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.Yaptıkları ziyaretlere Büyükşehir Belediye başkan adayı, Kızıltepe ve Derik ilçe başkanları eşlik etti.

Milletvekili Akdağ Ilk olarak Kızıltepe ilçesinde açılan Seçim Kordinasyon Merkezini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.Kızıltepe Kırsalında  Köy ziyaretleri ve Kızıltepe merkezde ev ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Akdağ Liderimizin yolunda yürüyoruz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış ve Istanbul'a kazandırmış olduğu değişim ve dönüşümü inşallah Mardin'imize kazandıracağız.Büyükşehir olan ilimizin bütçede ki payı 30 Mart seçiminden sonra artacak yerlerdeki hizmetlerin öncüsü olmaya talibiz.

KIZILTEPE'DE TARİHİ TAŞ KÖPRÜYÜ RESTORE ETTİK

Milletvekili Akdağ milletimize anlatacağımız çok hizmetimiz var.Bunlardan bazıları dere ıslahları ve en önemlisi şuanda yapımı devam eden Kızıltepe zergan deresidir.Kızıltepe Tarihi Taş köprüyü restore ettik.Mardin Merkez'den sonra Kızıltepe'de bulunan Tarihi eserlerimize sahip çıkıyor ve restorasyonları ile ilgili çalışmaları başlatmış olduk.Yollarımızı sıcak asfalt ile duble  olarak yaptık ve yapıyoruz.Sosyal yardımlarla ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın yanındayız, mülki idari amirlerimiz bu konularda çok hassaslar vatandaşlarımızı bütün sorunlarını ile yakından ilgilendiklerini biliyor ve takip ediyorum.

SAĞLIKTA STANDARTI ÇOK YÜKSELTTİK

Sağlıkta ki değişim ve dönüşüm ile artık Mardin'deki sevk trafiğini en aza düşürmeyi planlıyoruz.Sağlıkta Standartı çok yükselttik, artık 3. Derece Yoğun Bakım Ünitelerimiz var.Nusaybin ve Mardin Merkezde ki hastanelerimiz kısa bir sürede tamamlanacaktır.
Eğitim alanındaki bir çok eksiğimizi giderdik.Bundan sonra okul inşaatlarımızı kampüs alanlarında gerçekleştireceğiz.Mardin havaalanımız artık Havalimanı statüsü kazanıyor ve yeni binası bitme aşamasındadır.

KIZILTEPE'YE AK PARTi İKTiDARI BEYAZ SUYU GETİRDİ

Beyaz su Projesini Kızıltepe'den sonra diğer ilçelerimize taşıyoruz.Suyu olmayan köyümüz yok, ayrım gözetmeksizin hiç bir köyümüzü susuz bırakmadık, bozan değil her zaman yapan bir anlayış sergiledik.

Milletimize anlatacak daha çok hizmetimiz var.2001 öncesi Türkiye'yi herkez biliyor.Yıl 2014 vicdan muhasebesi günüdür.Rabbim milletimize Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde daha nice hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin, dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2014, 01:11

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER