banner113

Türkiye’nin Genç Belediye Başkan Yardımcısı Taş Görevine Başladı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Midyat Belediye Meclis Üyesi seçilen, Seyfettin Taş (19), Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin tarafından belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Türkiye’nin Genç Belediye Başkan Yardımcısı Taş Görevine Başladı

Midyat Belediye Başkan yardımcısı Servet Yücel Oğuz'un görevinden istifasının ardından, Türkiye’nin en genç belediye meclis üyesi Seyfettin Taş, başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Türkiye’nin genç belediye başkan yardımcısı Seyfettin Taş, yaptığı açıklamada, "Ben öncelikle bizi bu göreve layık gören çok değerli Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin’e çok teşekkür ediyorum. Midyat ilçemiz çok kadim ve çok özellikli bir şehir. İnşallah hep birlikte Midyat’ımızı daha ilerilere taşıyacağız ve yarınlarımız çok daha güzel olacak. Ayrıca bana destek veren ve tebrik eden değerli büyüklerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

İlklerin Belediyesi, Midyat Belediyesi

Türkiye´nin İlk Kadın Belediye Başkanı Zekiye Midyat´1957 yılında, Midyat ilçesinde belediye başkanlığı yaptı. Belediye Başkanı Nuri Midyat’ın hayatını kaybetmesinin ardından eşi Zekiye Midyat meclis kararıyla belediye başkanı seçilmiş ve bir süre belediye başkanlığı görevini yürütmüştü.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2020, 23:06

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER