banner113

Başkan Şahin, Devam Eden Projeleri Yerinde İnceledi

Mardin’in Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçede devam eden projeleri yerinde inceledi.

Başkan Şahin, Devam Eden Projeleri Yerinde İnceledi

Belediye Veysi Başkanı Şahin, Bahçelievler, Cumhuriyet, Gölcük, Mahallelerinde yer alan çocuk parkı ve otopark, Batman yolu üzerinde yapılan yol, kaldırım çalışmaları yerinde inceledi. Cevat Paşa Barış Ve Kardeşlik Parkı, Bahçelievler Esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Teknik personel ile birlikte ilk olarak gelinen nokta hakkında bilgi alan Başkan Şahin, daha sonra Midyat’ın sosyal anlamda gelişmesine katkı sağlayacak Spor Kompleksi'nde yürütülen çalışmalarda incelemelerde bulundu.

Spor Kompleksinin belirlenen süresi içerisinde tamamlanacağını belirten Şahin,  "Bölgemiz için hem sosyal hem de ekonomik anlamda gelişimine katkı sağlayacak bir projedir. İlçemizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Buna göre plan ve program hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yapacağımız çalışmalarla bölgemizin gelişimini ve hemşerilerimizin yaşam standartlarını yükselteceğiz. Bizim tek derdimiz tek amacımız şehrimize hizmet etmek. Bu amaçla şehrimizin dört bir yanına hizmet götürmek için kollarımızı sıvadık. Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet sunmayı nasip etsin. Midyat için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2020, 16:42

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER