banner113

AK Parti İl Başkanı Kılıç, Yeni Kademe Hizmet Kampüsünde incelemede bulundu

MARDİN - AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Midyat Belediyesi Makina İkmal Hizmet Kampüsünü Ziyaret Ederek Kampüs Alanında İncelemelerde Bulundu.

AK Parti İl Başkanı Kılıç, Yeni Kademe Hizmet Kampüsünde incelemede bulundu

AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç ilçe ziyaretleri kapsamında, Dargeçit AK Parti İlçe teşkilatı ve çeşitli inceleme ve temaslarının ardından Midyat’ta geldi.

Burada, Midyat Belediyesine ait 83 Bin metrekare alanda bulunan atölye ve idari binaları, otopark, teknik alanlarının yer aldığı Yeni Kademe Hizmet alanında incelemelerde bulunan Başkan Kılıç, Belediye Başkan Veysi Şahin’den bilgi aldı.

- Değişim ve dönüşümü biz Midyat'ta gördük

Başkan Kılıç, değişimi ve dönüşümü biz Midyat'ta gördüklerini kaydederek şöyle konuştu, “Midyat kültür ve turizmin en yoğun yaşandığı illerimizdendir. Mardin'in tanıtımı açısından önemi ayrı ve büyüktür. 31 Mart seçimlerinden sonra Midyat Belediye Başkanımız Veysi Şahin başkanlığında burada çok güzel işlere imza atıldığını gördük. Burası bir yıl önce bir çöl iken bugün hem idari bina olarak kullanılması hem de belediyenin bütün makinalarının burada kullanılması için bir alan oluşturulması bizleri epey sevindirdi. Midyat’ın çehresini değiştirebilecek, Midyat’ı yeniden tanımlayabilecek, Midyat’ın geleceği ile ilgili ciddi adımlar atıldı. Bunlar arasında Adalet Sarayı, Spor Kompleksi, Yeni Kademe Hizmet Kampüsü, Belediye Hizmet binası, Millet Bahçeleri, yine bunun gibi kültürel ve sosyal alanda hizmet sunabilecek Kültür ve Kongre Merkezinin önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak. Bunlar vizyon ile ilgilidir. Belediye Başkanımız Veysi Şahin beye buradan teşekkür çok ederiz. İnşallah Başkanımız daha Midyat’ta daha çok katacağı şeyler vardır. 31 Mart’tan sonra değişimi ve dönüşümü biz Midyat’ta gördük. İnşallah kısa bir süre sonra yeni projelerle gündem oluşturacak. Biz tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ise, ziyaretlerinden dolayı AK Parti İl Başkanı ve yönetimine teşekkür ederek, yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgi verdiklerini söyledi.

Başkan Şahin, şöyle konuştu, “AK Parti il Başkanımız ile önümüzdeki süreçte de yapılacak projelerle ile bilgi alışverişinde bulunduk. İlçe kongremizin yapılacağı tarihte bir yatırımcı Bakanımızı buraya getirmek sureti ile bu projelerin temel atma törenini yapacağız, hem de bitirdiğimiz ve hayata geçirdiğimiz projelerin açılışını yapacağız. Ben başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Midyat halkımız adına sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. İlk günden beri hangi talepte bulunduysak imkanlar dahilinde geri çevrilmedik. Bu vesileyle il başkanımız milletvekillerimiz, şuan görev yapan Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Mahmut Demirtaş’a ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2020, 17:13

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER