banner113

Mardin Umut Kervanı'ndan Ev Eşyası ve Gıda Yardımı

Mardin’de Muhtaçlara Ev Eşyası ve Gıda Yardımıyla Umut Oldular

Mardin Umut Kervanı'ndan Ev Eşyası ve Gıda Yardımı

Kurulduğu günden beri insani yardım alanında daima sahada olan Mardin Umut Kervanı Ağustos ayı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yetim, mağdur, muhtaç ve mültecilere yardımlarını sürdüren dernek Ağustos ayının içinde olduğumuz haftada yüzlerce yetim ve muhtaç yüzü sevindirdi.

Konu ile ilgili açıklama yönetim kurulu başkanı Fatih AKMAN “Hamdolsun Mardin Umut Kervanı olarak Mardin’de yetim ve muhtaçlar için umudu yeşertmeye devam ediyoruz. Ağustos ayında da yüzlerce bireye umut olduk. Bu kapsamda bu hafta içerisinde onlarca bireyin barındığı Artuklu’nun merkez mahallelerinde evlerinde hiçbir şeyi olmayan 5 aileye hayırseverlerin bize ulaştırdığı halı, battaniye, her tür mutfak eşyası ve perde verildi.  3 muhtaç aileye nakdi yardım yapıldı. 2 muhtaç ailenin eviyse baştan sona döşendi, dedi.

Akman, ayrıca yetim ve muhtaçlara gıda paketlerini dağıttıklarını belirtikten sonra hayırseverlere teşekkür etti.

“Allah’a yüzbinlerce kez hamd olsun ki yetim ve muhtaç ailelerimize bu ay da gıda paketlerimizi ulaştırdık. Artuklu, Yeşilli ve Nusaybin’deki onlarca yetim ve muhtaç aileye gıda paketi ulaştırmamıza vesile olan hayırseverlerden Allah razı olsun. Allah’ın izniyle hayırsever kardeşlerimiz olduğu müddetçe bu iyilik kervanı dur durak bilmeden yetim ve muhtaçlara umut olmaya devam edecektir.”

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2020, 12:09

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER