banner113

Vali Demirtaş, Covid-19 Aşısı Oldu

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Devlet Hastanesi’nde Covid-19 aşısının ikinci dozunu yaptırdı.

Vali Demirtaş, Covid-19 Aşısı Oldu
 Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ile birlikte Covid-19 aşısının ikinci dozunu yaptırmaz üzere Devlet Hastanesine giden Vali Demirtaş’ı İl Sağlık Müdürü Saffet Yavuz ve hastane yönetimi karşıladı.

 

Hastane bahçesinde Mardin Büyükşehir Belediyesine ait çorba dağıtım aracında hasta ve hasta yakınlarına sıcak çorba ikramında bulunan Vali Demirtaş, sonrasında Covid-19 Aşı Uygulama Ünitesinde ikinci doz aşısını oldu.

 

Vali Demirtaş, Acil serviste tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerinde bulunarak maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında uyarılarda bulundu.

 

Vali Demirtaş, Hastanede görev yapan sağlık çalışanlarına da bu zor süreçte görev yaptıklarından dolayı teşekkür mahiyetinde kendilerine hediyeler takdim etti.

 

Sağlık çalışanları, ilgili görevliler ve Mardinli vatandaşların büyük gayretleri ile sarı renkli orta risk grubunda bulunduklarını dile getiren Vali Demirtaş,‘’ Covid-19 sürecinde vatandaşlarımızın çok büyük emek ve gayretleri ile sarı renkli orta risk grubunda yer alıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın kabine toplantısının ardından yapmış olduğu açıklama ile birlikte önlemlerimizi bir nebze daha arttırdık. Bugün itibariyle Sağlık Bakanlığımızın belirlediği yaş ve risk gruplarından ilimizde 50 binin üzerinde vatandaşımız aşılarını oldu. Ben de Covid-19 Aşımın ikinci dozunu bugün Mardin Devlet Hastanemizde yaptırdım. Sırası gelen tüm hemşehrilerimin aşılarını yaptırmalarını, bu vesileyle de mücadelenin kahramanları sağlık çalışanlarımıza ise bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. El birliği ile bu salgından kurtulacağız.’’ diye konuştu

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2021, 15:20

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER