banner113

Umut Kervanı'dan Yüzü Aşkın Aileye Bayram Şekeri ve Kırmızı Et paketi

Mardin Umut Kervanı, insani yardım çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Umut Kervanı'dan Yüzü Aşkın Aileye Bayram Şekeri ve Kırmızı Et paketi
Kurban Bayramına doğru gittiğimiz bu günlerde Mardin Umut Kervanı yetim ve muhtaçlara umut olmak için çalışmalarını icra etmeye devam ediyor. Bu çerçevede hayırseverlerden 8 adak kurbanını vekalet yoluyla kesen dernek yetkilileri kırmızı et paketleri şeklinde yetim ve muhtaçlara ulaştırmaya başladı.
Bununla beraber yetim ve muhtaçların yüzünü güldürmek için hazırlanan bayram şekeri paketleri de daha önce belirlenen yetim ve muhtaç ailelerini dağıtılmaya başlandı. Kurban bayramı öncesinde tamamlanacak bu çalışmayla  Artuklu merkez, Ortaköy ve Kabala mahallleri  ile Yeşilli merkezde yüzü aşkın aileye kırmızı et paketlerinin ve bayram şekeri paketlerinin ulaştırılması hedefleniyor.
Bu arada kurban bayramında da vekalet yoluyla kurban kesimi gerçekleştireceklerini belirten yönetim kurulu başkanı Fatih AKMAN, “kurban bayramında vekalet yoluyla kurban kesimi yapmak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Vekalet yoluyla kurbanlarını bize veren hayırseverlerin kurban alımlarını da gerçekleştirdik. Kurbanlar vekalet yoluyla kesilip kırmızı et paketlerine dönüştürüldükten sonra dağıtılacak yetim ve muhtaç listelerimizi de güncelledik.” Dedikten sonra yurtdışında kurban çalışması sürdürdüklerine dair sözlerine şöyle devam etti.
“Kurbanlarını Afrika, Yemen veya Filistin gibi mazlum coğrafyalarda aracılığımızla kesmek isteyen hayırsever kardeşlerimizin kurbanların tedariğini de bitirmek üzereyiz. Umut Kervanı’nın yurtdışı kurban bedelinin 550 TL, Yurt içi kurban bedelinin 1000 TL olduğunu hatırlatırken bir kez daha hayırsever halkımıza aracılığımızla kurbanlarıyla yetim ve muhtaçlara umut olmaları çağrısında bulunuyor ve şimdiden kurbanlarımız kabul, bayramımız mübarek olsun diyoruz.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2020, 09:24

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER