banner113

Vali Demirtaş, Kızıltepe Millet Bahçesi Arazisinde İncelemede Bulundu

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, ilçe ziyaretlerini ve sahadaki İncelemelerini sürdürüyor. Kızıltepe Millet Bahçesi projesi hakkında yetkililerden bilgiler alarak arazide incelemede bulunan Demirtaş, daha sonra Kızıltepe Sebze Halini gezdi.

Vali Demirtaş, Kızıltepe Millet Bahçesi Arazisinde İncelemede Bulundu


 

Vali Demirtaş,  vatandaşları kaliteli yaşam standartlarına kavuşturmak için Büyükşehir Belediyesi yetkileri ile gerçekleştirdiği toplantıların ardından Büyükşehir tarafından yapılan çalışmaları ve planlanan projeleri yerinde incelemeyi sürdürüyor.

İlimizin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmanın gayreti içerisinde çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiği belirtilen açıklamada Vali Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ve beraberindekilerle Kızıltepe Millet Bahçesi projesinin sınırları ve ne kadar alanı kapsayacağı hakkında yetkililerden bilgiler alarak arazide incelemede bulundu.

Arazide incelemede bulunduktan sonra Kızıltepe Sebze Haline geçen Vali Demirtaş, esnafları tek tek gezerek bir süre sohbet edip, esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Demirtaş, ardından daha yeşil bir şehir için 2 bin metrekare üzerine Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan ve mevsimsel fidan ile bitki üretimi gerçekleştirilen fidanlıkta incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2020, 09:24

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER