banner113

TÜGVA Mardin Temsilciliğine Abdullah Songur,Atandı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mardin İl Temsilciliğine Abdullah Songur atandı.

TÜGVA Mardin Temsilciliğine Abdullah Songur,Atandı
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), teşkilatlanma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeni Türkiye gençliğinin inşasına önemli katkılar sunmak amacıyla yola çıkan TÜGVA'nın Mardin Şubesi'ne atama yapıldı.

Merkezi İstanbul’da bulunan Genel Başkanlığını İsmail Emanet’in yaptığı ve kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı’nın Mardin İl Temsilciliğine Abdullah Songur, getirildi.
TÜGVA Mardin il temsilciliğine atanan Abdullah Songur,çalışmalarına hızlı başladı.Toplu açılışlar için Mardin’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı havaalanında protokolde karşılayan nadir kişilerden biriydi.

Aynı zamanda Mardin Sosyologlar Derneği Başkanı olan Songur ,Vakfın Misyonu ve Vizyonunu açıklarken şunları söyledi.

TÜGVA Mardin il temsilciliğine atanan Abdullah Songur, “Dininin, tarihinin, kültürünün, medeniyetinin içerisinde bulunan çağın gereklerini iyi okuyan, ahlakı, maneviyatı, ilmi kendine, çevresine ve geleceğine aktarmayı şiar edinmiş hassasiyetli bir gençlik kuruluşuyuz.

Yurt içinde ve yurt dışında teşkilatlanan vakfımız, vizyon olarak en aktif vakıfçılık deneyimini yaşatarak, tüm gençliğe ulaşabilmeyi, misyon olarak da, gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini gözeten; bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan, hayatlarına temas eden bir misyon ile kendini devamlı geliştiren, yenilikçi, nitelikli insan kaynağının oluşumuna katkı sağlamayı amaçlayan bir vakıfız.

Türkiye Gençlik Vakfı, gençliğin yetişmesine maddi ve manevi katkıda bulunmak suretiyle ülkemize ve insanlığa faydalı olmayı; demokrasinin, temel hak ve hürriyetlerin geliştirilmesi için çaba sarf etmeyi; ülke ve dünya sorunlarını yakından takip ederek, gerekli düşünsel ve toplumsal çalışmaları yapmayı hedeflemektedir. Bu çerçevede; gençlerin yetişmesi hususunda mevcut çalışmalara destek vermekte, bunun yanı sıra eğitim ve öğretim hizmetlerinin etkin şekilde yerine getirilmesine yönelik çalışmalar yapmaktadır” dedi.



Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 17:46

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
serhat alan
serhat alan - 6 yıl Önce

size nasil ulasabilirim uye olmak istiyorum saygilar

SIRADAKİ HABER