banner113

TEŞKİLATLARIMIZ SAHAYA DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAK

AK Parti Mardin İl Koordinatörlüğüne atanan 24. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, Mazıdağı, Derik ve Nusaybin İlçelerini ziyaret ederek ilçelerin AK Parti teşkilatlarıyla bir araya geldi.

TEŞKİLATLARIMIZ SAHAYA DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAK
AK Parti Mardin İl Koordinatörlüğüne atanan 24. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören Mardin’e gelerek, AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve il yönetim kurulundan oluşan bir heyetle Mazıdağı, Derik ve Nusaybin İlçelerini ziyaret ederek ilçelerin AK Parti teşkilatlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Mardin İl Koordinatörlüğüne 24. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören ilçelere yaptığı ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamalarda, “Öncelikle Mardin gibi tarihe beşiklik etmiş, farklı din ve dillerin bir arada kardeşçe yaşadığı bir şehre koordinatör olarak atandığım için çok memnun oldum. Mardinlilerin birbirlerine olan bu kardeşçe tutumları bölgeyi her türlü bela ve sıkıntılardan kurtaracak niteliktedir. Bu anlamda kendilerini gönülden tebrik ediyorum”.

Mazıdağı, Derik ve Nusaybin ilçelerindeki siyasi çizgiyi gözlemlediklerini dile getiren Ören, “Bölgedeki siyasi koşullar batıdaki herhangi bir bölgeye göre çok farklılıklar arz etmektedir. Arkadaşlarımız bayrağı çok zor şartlar altında büyük bir gayretle bugüne kadar getirmişler. Her türlü sıkıntının, terörün yaşandığı bu yerlerde büyük bir fedakârlık ve cesaret örneği sergilediler. Mardin teşkilatlarının tamamının azmi ve davaya olan inançları bu geminin daha çok mesafe kat edeceğinin en bariz göstergesidir”.

AK Partinin teşkilatlara çok önem verdiğinin vurgusunu yapan Osman Ören, “AK Parti, teşkilatlarının karalı, onurlu ve birbirlerine olan bağlılıklarından dolayı milletin kalbinde sürekli yerini korumaktadır. Ben bu bağlılığı bu üç ilçemizin teşkilatlarında bir kez daha fark ettim. Sıcakkanlı davranışlarından ve partiye olan bağlılıklarından ötürü her bir ferdine, her bir üyesine tek tek teşekkür ediyorum. Bu ilçe teşkilatlarımızdan almış olduğumuz şikâyet ve dilekleri inşallah gerekli mercilere bildirerek, varsa hata ve yanlışlarımız düzeltmek için elimizden gelene her şeyi yapacağız”.

İl Koordinatörü Osman Ören’in Mardin ve ilçelerimize gelişi ile ilgili bazı değerlendirmelerde bulunan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Siirt’e milletvekilliği yapmış, bölgenin durumunu iyi bilen bir koordinatörün ilimize atanmasından son derece memnun olduk. Mardin ve ilçelerimizin durumlarını genel merkeze taşımadaki köprü görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz. Siyasi şartlarının zor olduğu bölgemizde genel merkez ile aramızdaki bağlantıları kolaylaştıracak atamanın Mardin’e hayırlı olmasını diliyorum”.

 Son iki gündür Mazıdağı, Derik, Nusaybin ilçelerini ve AK Parti teşkilatlarını ziyaret ettiklerini belirten İl Başkanı Dündar, “Ana Kademe, kadın ve gençlik kolları olmak üzere ilçe teşkilatlarımızın tüm kademeleriyle bir araya gelerek ayrı ayrı toplantılar gerçekleştirdik.  Ziyaretlerdeki amacımız Mazıdağı, Derik ve Nusaybin ilçelerimizin son durumlarını yerinde gözlemlemek, teşkilatlarımızla ilgili bazı çalışmalarda bulunmak ve 15 gün önce istifayla boşalan bu ilçe teşkilatlarımızın tekrar eski misyonuna uygun bir şekilde doldurulması için çalışmalar başlatmaktır”.

 Dündar, “Bu üç ilçemiz yönetimleri istifa etmelerine rağmen üyelerin teşkilattaki canlılıkları ve göstermiş oldukları teveccüh bizleri sevindirmiştir. Partililerin teşkilatlarımıza akın etmesi, salonun tıklım tıklım dolması bizleri ziyadesiyle memnun etti. İstifa olmasına rağmen bu gönüldaşların partilerine sahip çıkmaları çok olumlu bir hava estirdi. Gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalar kendilerinin sıkıntılarını dinleme ve görüşlerini alma açısından çok önemliydi. Ayrıca halkımızla, esnaflarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileriyle toplantılar düzenledik. Sonuç olarak bu üç ilçemizin önümüzdeki süreçte daha güçlü bir şekilde sahaya inmesi için nelerin yapılabileceğini hususunda bazı izlenimler edindik. Umut ediyorum ki yakın zamanda teşkilatlarımızı daha aktif hale getirerek eskisinden daha güçlü bir şekilde halkımıza kazandıracağız”.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2016, 22:39

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER