banner113

Ak Partili Kadınlardan TL Seferberliğine Destek

AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘dövizleri bozdurup Türk Lirası ve altına yatırım yapmaları çağrısı’ seferberliğine katılarak, tüm vatandaşlara Türk Lirasına sahip çıkmaya davet etti.

Ak Partili Kadınlardan TL Seferberliğine Destek

AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘dövizleri bozdurup Türk Lirası ve altına yatırım yapmaları çağrısı’ seferberliğine katılarak, tüm vatandaşların yatırım, alışveriş ve yardımlarını Türk Lirası üzerinden yapmaya çağırdı.

 

Ülkemizin çok badireler atlattığını dile getiren AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu, “Atlattığımız bu badirelerin hepsini fırsata çevirmesini bilen ülkemiz, ekonomi üzerinden oynana bu oyunun da üstesinden mutlaka gelecektir. Çünkü her şey bir yana sağlam ve dik duran bir cumhurbaşkanımız, başbakanımız ve bunların arkasından yürüyen koca bir millet var”.

 İHH İnsani Yardım Vakfı’nın zulüm altında olan Halep’e ‘1 çuval un da sen al’ yardım hesabına il kadın kolları yönetimi olarak kendi aramızda topladığımız dövizleri Türk Lirasına çevirerek yatırdıklarını belirten İl Kadın Kolları Başkanı Hakimoğlu, “Ülkesini ve milletini seven her ferdin bu vatan toprağının her santimetrekaresine sahip çıkması için elini en azından yastığın altına koyması gerekir. Güçlü olan ekonomimize güç katacak olan bu çağrı diğer ülkeler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Çünkü milletimizin bu denli ileri görüşlü, ufku açık olabileceklerini tahmin edemiyorlardı. Gelin bu ülkelere karşı milletçe mücadele edelim. Elimizdeki dövizleri bozdurup euro, dolara değil Türk Lirasına katkı sunup ekonomimizi daha güçlü yapalım”.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2016, 22:27

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER