banner113

Mardin'de yaz Kur'an kursu heyecanı başladı

Mardin İl Müftülüğünce, "Camide Çocuk Sesi Vatanımın Neşesi" sloganıyla yaz Kur’an kursları açıldı.

Mardin'de yaz Kur'an kursu heyecanı başladı

2017-2018 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Mardin Müftülüğünce il genelinde yaz Kur’an kursları açıldı. Kurslara öğrencilerin yoğun ilgisi dikkat çekiyor.

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İl Müftüsü İsmail Çicek ve Artuklu Müftüsü Mustafa Ali Işık ile Artuklu ilçesinde bulunan Şakir Nuhoğlu Camii, Kuba Camii, Sadık Yay Camii ve Fuat Yağcı Camii Kur’an Kurslarını ziyaret ederek, kursa katılan öğrencilerle bir araya geldi.

Sarı, ziyaret ettiği kurslarda öğrencilerle sohbet etti. Sarı, "Siz değerli öğrencilerimizin milli ve manevi duygularla yetişmesi adına tüm eğitim öğretim yılı boyunca büyük bir özveri ve gayretle çalıştık. Eğitim öğretim yılının sona ermesi ile İl Müftülüğümüzce açılan yaz Kur’an kursları ile siz değerli öğrencilerimizin yaz tatilini verimli geçirmeleri adına çok önemlidir. Yaz Kur’an kurslarını açarak öğrencilerimize böyle bir hizmet sundukları için başta İl Müftümüz İsmail Çiçek ve tüm din görevlilerine teşekkürler ediyorum." dedi. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 12:15

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER