banner113

Gazeteciler Demirkaya’ya Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetinden oluşan gazeteci heyeti Ak Parti’den Mardin milletvekili seçilen Cengiz Demirkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gazeteciler Demirkaya’ya Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

24 Haziran Milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti ikinci sıradan Mardin Milletvekili seçilen Cengiz Demirkaya’ya tebrik ziyaretleri sürüyor. Ak Parti ilçe merkezinde tebrikleri kabul eden Demirkaya Misafirlerine destek ve kutlamalarından dolayı teşekkür ederek toplumun sorunlarına çözüm bulmak için meclis çatısı altında görevini en iyi şekilde yapmak için çaba sarf edeceğini söyledi.

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Halit Solhan Başkanlığında Cemiyet yönetimi ve üyelerinden oluşan gazeteci heyeti Mardin milletvekili seçilen Cengiz Demirkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak kutladı. Yerel ve Ulusal basın temsilcileri ile köşe yazarlarından oluşan basın mensupları Cemiyet 2. başkanlığı görevini yürüten Kızıltepe Post haber sitesi editörü ve Köşe yazarı Faraç Çobanoğlu, Cemiyet yönetim kurulu üyesi Mardin Time haber sitesi danışmanı Mehmet Ali Demir, Cemiyet yöneticisi ve İlkha Kızıltepe temsilcisi Mehmet Aslan, İlkha Mardin il temsilcisi Salih Keskin, Cemiyet üyeleri Femokrat Düşünce haber ve fikir sitesi editörü, köşe yazarı Emin Karakulak, Mamoste haber fikir sitesi editörü Mahmut Semen, Mardin Söz gazetesi muhabiri Abdullah Yılmaz, Kızıltepe ekspres haber sitesi muhabiri Diler Erbeyi , Kızıltepe ve Mardin için yapılması gereken hizmetlerin Demirkaya tarafından takip edilmesi ve yürütülmesi konusunda kendisine her zaman destek olacaklarını belirttiler.

Pazar günü yapılan seçimlerde Mardin Milletvekili olarak seçilen Cengiz Demirkaya da, seçim çalışmaları süresince partilerin ve adayların görüş ve hedeflerini halka aktararak fikir sahibi olmasına katkı sunan basın mensuplarının kendilerini ziyaret etmesinden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, ilimiz sorunlarının çözüme kavuşması noktasında gündeme getiren basın mensuplarının uyarılarını dikkate alarak meclis çatısı altında ve hükümet nezdinde çözüme kavuşması için çaba sarf edeceğini belirtti. Demirkaya, Mardin’de ayda bir basın ile bir araya gelmeye çalışacağını da söyledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 12:16

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER