banner113

Mardin Valiliğinden Bir İlk;“ Seçim Koordinasyon Toplantısı Yapıldı“

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz Başkanlığı’nda, Siyasi Partilerin İl Başkanları ve Temsilcilerinin katılımıyla “Seçim Koordinasyonu” toplantısı gerçekleştirildi.

Mardin Valiliğinden Bir İlk;“ Seçim Koordinasyon Toplantısı Yapıldı“
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili olarak Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz Başkanlığı’nda, Vali Yardımcısı, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ile seçime katılacak Siyasi Partilerin İl Başkanları ve Temsilcilerinin katılımıyla “Seçim Koordinasyonu” toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda seçimlerin halkın iradesinin sandıklara en üst düzeyde yansıtılmasının ve seçimlerin huzur ve sükûnet ortamında gerçekleşmesinin en temel amaçları olduğunu belirten Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, sorunların çözülmesinde iletişim ve koordinasyonun önemini vurgulayarak seçimlerin hoşgörü kenti olan Mardin’e hayırlı olması dileğinde bulundu.

Siyasi Partilerin İl Başkanları ve Temsilcilerinin de görüş ve önerilerini dile getirdiği toplantıda Aşağıdaki ortak dilek ve temennilerinin kamuoyuyla paylaşılması konusunda karara vardılar;

“Bizler, Siyasi Partilerin İl Başkanları ve Temsilcileri olarak, Mardin’de sevgi, barış, kardeşlik ve birlikte yaşama kültürümüze uygun bir şekilde, demokratik ahlak ilkelerinin yansıtıldığı bir seçim temennisiyle, seçim sürecinin Mardin odaklı ve Mardin’e yakışır bir şekilde yürütülmesi hususunda aynı sorumluluk ve duyarlılığı paylaşıyoruz”


Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2014, 01:08

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER