banner113

Mardin TSO ile Kocaeli Ticaret Odası üyeleri Mardin’de bir araya geldi

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi Üyeleri ile Kocaeli Ticaret Odası Meslek Komitesi Üyeleri Mardin’de bir araya geldi.

Mardin TSO ile Kocaeli Ticaret Odası üyeleri Mardin’de bir araya geldi


Dicle Kalkınma Ajansı Toplantı Salonunda gerçekleşen Toplantıya; Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sabahattin Evrensel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bari Akkurt ve Mardin Meslek Komitesi Üyeleri İle Kocaeli Ticaret Odası 20. Meslek Komitesi Başkanı Fatih Temiz ve Meslek Komitesi Üyeleri katıldı.

Kocaeli Ticaret Odası Meslek Komitesi Üyeleri Mardin’de gerçekleştirdiği ziyaret ve toplantıda bir Mardin’in sektör alanları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

ALT YAPI VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE YAŞANAN SIKINTILARA ÇÖZÜM TOPLANTISI YAPILDI

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası ilin sorunlarıyla ilgili yaptığı çalışmalar kapsamında alt yapı ve inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılara çözüm odaklı rapor hazırlamak üzere toplantı düzenlendi.

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşen 1.Meslek Komitesi alt komisyonu oluşturmak amacıyla Mardin’de alt yapı ve inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılara çözüm odaklı rapor hazırlamak için Mühendislerden oluşan komisyon Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hatip Çelik öncülüğünde tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER