banner113

Mardin TOGEM'den Eğitim Yardımı

Mardin Belediyesi bünyesinde kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) yardımlarına devam ediyor.

Mardin TOGEM'den Eğitim Yardımı
 Mardin TOGEM, Üsküdar Belediyesi TOGEM'den gelen eğitim materyallerini Mardin'de ki ilkokul, ortaokul ve liselere dağıttı. 7 yüz adet orta ve lise yardımcı kaynak seti ile bir  hayırsever vatandaştan alınan 2 yüz adet okul çantasının dağıtımı tamamlandı.

Mardin TOGEM Onursal Başkanı, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nun eşi Fahriye Ayanoğlu, TOGEM'in kısa bir süre önce kurulmasına rağmen her geçen gün daha da büyüdüğünü söyleyerek;"Bir gönüllüler hareketi olan TOGEM, Mardin'e hayırlı hizmetlerde bulunuyor.Üsküdar Belediyesi TOGEM  ve bir hayırsever vatandaşımızın bağışladığı çanta ve eğitim setlerini Mardin'de bulunan okullara dağıttık.Hayırseverlerin ve gönüllü çalışanlarımızn katkılarıyla yardımlarımız devam edecek."dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde 2005 yılında Üsküdar Belediyesi bünyesinde kurulan ve daha sonra diğer  bazı belediyelerin de bünyesinde açılan Toplum Gelişim Merkezleri ( TOGEM) bulundukları illerde özellikle eğitim alanında  yaptıkları yardımlarla önemli bir boşluğu dolduruyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2013, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER