banner113

Kızıltepe STK Platformu Vali Taşkesen'i ziyaret etti

Kızıltepe STK Platformu Mardin'de göreve başlayan Vali Mustafa Taşkesen’e yeni görevinde başarılar diledi.

Kızıltepe STK Platformu Vali Taşkesen'i ziyaret etti
Vali Mustafa Taşkesen, Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı M. Şerif Öter ve Platform Bileşenlerini makamında kabul etti.

Kızıltepe STK Platformu Başkanı Öter ve Platform Bileşenleri Vali Mustafa Taşkesen’e yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette Kızıltepe özelinde Mardin'de yaşanan başlıca sorunlardan söz eden Kızıltepe STK Platformu Başkanı M. Şerif Öter, sorunların tespiti ve çözüm noktasının arayışı noktasında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerilerine düşecek her türlü sorumluluk ve görevden kaçınmayacaklarını ifade etti.

Mardin il genelinde yaşanan elektrik sorunuyla ilgili çözüm arayışlarında sorumluluk dahilinde olan herkesin daha özverili davranması gerektiğini savunan Öter, bu konuda gerek çitçi temsilcileri, gerek sivil toplum örgütleri gerekse de karar verici yetkililerin biran önce bir araya gelmesinin gerekliliğini savundu.

Vali Mustafa Taşkesen, Kızıltepe STK Platformu temsilcileriyle yaptığı görüş alışverişinin ardından ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek STK Platformu Başkanı ve Bileşenlerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2014, 01:22

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER