banner113

KGC’den Eri’ye Hayırlı olsun Ziyareti

Eri’“Sırtımızdan nemalanmak isteyenlere asla müsamaha göstermeyeceğiz”

KGC’den Eri’ye Hayırlı olsun Ziyareti


Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti’nin hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Ak Parti Mardin İl Başkanlığı Nihat Eri, “sırtlarından nemalanmak isteyenlere ve AK Parti’yi kendi emelleri doğrultusunda kullanmaya yeltenenlere de asla müsamaha göstermeyeceklerini söyledi.

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Yönetim ve üyelerinden oluşan bir heyet, Ak Parti Mardin İl Başkanlığı görevine getirilen Nihat Eri’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Halit Solhan, İLKHA Kızıltepe Temsilcisi ve Cemiyet Sekreteri Mehmet Aslan, Cemiyet Saymanı Mehmet Ali Demir ile Cemiyet üyeleri Emin Karakulak, Abdullah Yılmaz ve Diler Erbeyi’den oluşan heyet, Ak Parti İl Başkanlığı görevine başlayan eski Mardin Milletvekili Nihat Eri’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Ziyarette çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin’e gelen TBMM İdare Amiri Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’da hazır bulundu.

Ziyarette Mardin başta olmak üzere gündemdeki konular ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Eri, Mardin’in layık olduğu hizmetlere kavuşması için Başta Milletvekilleri olmak üzere tüm il-ilçe teşkilatları yoğun bir tempoda çalışma içinde olacaklarını belirterek, “Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ülkemizin kaos ortamında olduğu bir dönemde kurduğu AK Parti’nin her alanda yapmış olduğu tavizsiz icraatlarla memleketimizi müferrah bir düzeye getirdi. Her türlü baskı ve zorluklara rağmen hizmet aşkından vazgeçmedi. İnşallah bizlerde devraldığımız bu görevi bir an bile tökezletmeden milletimizin huzur ve refahı için çalışacağız. Milletimizin isteği doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. Halkımızdan aldığımız güven ve cesaretle haksızlığa boyun eğmeyeceğiz. Halkımızın sürekli yanında olacağız. Ayrıca sırtımızdan nemalanmak isteyenlere ve AK Parti’yi kendi emelleri doğrultusunda kullanmaya yeltenenlere de asla müsamaha göstermeyeceğiz.”dedi.

TBMM İdare Amiri ve Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’da yeni İl yönetimi ile Mardin halkının çıkarları doğrultusunda Mardin için ne gerekiyorsa yerine getirmek için çaba sarf etmeye devam edeceklerini belirterek, ocak ayında Artuklu ve Derik ilçe kongrelerini yapacaklarını ve Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile İl kongresini gerçekleştireceklerini söyledi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 08:49

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER