banner113

“İslam ümmetinin kurtuluşu birlikte hareket etmekle mümkün olacaktır“

ABD'nin Kudüs'ü siyonist işgalcilerin başkenti olarak tanıma karına tepki gösteren HÜDAPAR Mardin İl Başkanı Şeyhmus Akman, İslam ümmetinin huzur ve kurtuluşunun birlikte hareket etmekle mümkün olacağını belirtti.

“İslam ümmetinin kurtuluşu birlikte hareket etmekle mümkün olacaktır“
HÜDAPAR Mardin İl Başkanı Şeyhmus Akman, Emperyalist ABD’nin sözde Kudüs'ü işgalcilerin "başkenti" olarak tanıma kararını, Kızıltepe’de partisinin ilçe başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda yaptığı basın açıklamasıyla kınadı.

"Kudüs’ün Müslümanlar için namus meselesi olduğunu tüm İslâm âlemine hatırlatıyoruz." diyen Akman, haçlı ve siyonist zihniyetin dünyayı şekillendirmesine "hayır!" deme zamanı olduğunu vurgulayarak, Amerika ve işbirlikçilerine mecbur ve mahkûm olmadıklarını söyledi.

Akman, “İlk kıblemiz olan Kudüs ve Filistin 1948 yılından beri yüzlerce yıllık ‘Büyük İsrail Projesi" adı altında işgal yoluna girmiştir. İslam’ın ilk kıblesinde Ezan-ı Muhammedi'nin yasaklanması, son olarak da Kudüs’ün işgalci siyonistlerin başkenti olarak ilan edilmesi cüretinde bulunmuş bir eşkıya ordusuna karşı dik duruşun bir Müslüman için namus meselesi olduğunu tüm İslâm âlemine hatırlatıyoruz. Âlem-i İslam’ı reel politik kaygılardan arınarak, Amerika’dan, israilden değil Allah’tan korkmaya ve O’na teslim olmaya çağırıyoruz. Artık ümmetin prangalarından kurtulması ile Kudüs’ün özgürlüğüne kavuşması aynı çizgiye gelmiştir.” dedi.

“ABD tüm dünyadaki terör olaylarının müsebbibidir”

ABD’nin İslam coğrafyasını kana boyayan bir seri katil olduğuna dikkat çeken Akman, “ABD, Afganistan'dan Irak'a, Suriye'den Libya'ya İslam coğrafyasını kana boyayan seri bir katildir. Aynı ABD'nin siyonist işgalin ilk günlerinden beri terör şebekesi israili kanatları altına aldığını herkes görüyor. Elindeki kirli propaganda gücü ile İslam'ı ve Müslümanları terörle özdeşleştirmeye çalışan ABD'nin, gerçekte kendisi tüm dünyadaki terör olaylarının müsebbibidir.” diye konuştu.

“Ümmetin dünyanın her tarafında çektiği çile ve ıstıraba "Artık yeter! Demek için haykırma zamanı”

Akman, “Bugün başta Kudüs’ümüz ve Filistin olmak üzere; Suriye'de, Mısır'da, Irak’ta Yemen’de, Myanmar'da zalimlere karşı İslami kimlikleriyle onurla mücadele eden Müslüman kardeşlerimize direnişlerinde yalnız olmadıklarını ve "Müslümanlar ancak kardeştirler" ayetini ete kemiğe büründürmek için varız. Bütün dünya Müslümanları şunu artık anlamalıdır ki İslam ümmetinin huzuru ve kurtuluşu ancak birlikte hareket etmeleriyle mümkün olacaktır. Zaman, Ümmetin dünyanın her tarafında çektiği çile ve ıstıraba "Artık yeter!" demek için haykırma zamanı. Zaman, Haçlı ve Siyonist zihniyetinin dünyayı şekillendirmesine "Hayır! Deme zamanı. Zaman, Amerika ve işbirlikçilerine mecbur ve mahkûm olmadığımıza inanma zamanı” olduğunu söyledi.

“Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı vazgeçilemez davamız olarak biliyoruz”

Kudüs'ün ve Mescid-i Aksa'nın sadece Filistinlilerin değil, bütün Müslümanların ortak davası ve ortak meselesi olduğunun görme zamanı olduğuna dikkat çeken Akman son olarak şunları söyledi:

“Zaman tüm İslam ülkeleri ve tüm mazlum halklar olarak birlikte hareket etme zamanı. Bizler; Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı vazgeçilemez davamız olarak biliyoruz. Kırmızı çizgimiz ve etrafı mübarek kılınan Kudüs’ümüze yeltenenler nasıl bir inkılâpla devrileceklerini pek yakında göreceklerdir Allah’ın izniyle. Küstah Trump’ın, Kudüs’ün işgalci Siyonistlerin başkenti olarak ilan edilmesini kınıyor ve şiddetle lanetliyoruz.” (Mehmet Aslan-İLKHA) 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2017, 00:51

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER