banner113

İL BAŞKANI KILIÇ, ÖNEMSEDİĞİMİZ KONULARIN BAŞINDA EĞİTİM GELMEKTEDİR

AK Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel, Cengiz Demirkaya ve İlçe Başkanlarından oluşan heyet eşliğinde ArtukluÜniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

    İL BAŞKANI KILIÇ, ÖNEMSEDİĞİMİZ KONULARIN BAŞINDA EĞİTİM GELMEKTEDİR
 AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç ziyarete ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Artuklu Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ın isabetli bir karar olarak karşıladık. Mardin’de yapmış olduğuakademik çalışmalarla, sempozyumlarla ve çeşitli dernekler üzerinden yaptığı faaliyetlerle tanıdığımız Sayın Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ın ArtukluÜniversitemizde de önemli hizmetlere imza atacağına inanıyorum. 

İl Başkanı Faruk Kılıç, “En çok önemsediğimiz konuların başında eğitim yer almaktadır. Mardin’deki eğitim başarısının yükselmesi herkesin olduğu gibi bizlerinde göğsünü kabartacaktır. Sayın Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’dan özellikle isteğimiz eğitim alanında Mardin’in hak ettiği konumda yer almasıdır. Bunun içinde AK Parti Mardin teşkilatı olarak ta elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız”.

AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel ziyarette, “Öncelikle Mardin’deki eğitim seviyesine önemli katkılar sunabilecek bir konuma gelen Prof. Dr. İbrahim Özcoşarhocamızı tebrik ediyorum. Mardin tarihi ve kültürü bakımından diğer tüm şehirlerimize fark atacak durumdadır. İnşallah Sayın hocamızın ArtukluÜniveristesi’ne olan katkıları ve yapacağı hizmetler eğitim sıralamamızı da aynı şekilde üst sıralara yükseltecektir”.

AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, “İdari ve akademik kadrosuyla Artuklu Üniversitemizi daha başarılı bir seviyeye getirerek üniversiteler arasında saygın bir konuma getireceğine inandığımız Prof. Dr. İbrahim Özcoşar hocamızı tebrik ediyorum. Kendisi Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü görevini layıkıyla yerine getirecektir. Bizlerde kendileriyle el ele vererek yapılacak her çalışmada üstümüze düşen tüm görevleri yerine getirmeye çalışacağız”.

AK Parti Mardin heyetinin kendisine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bana tevdi edilen bu önemli görevi hakkıyla yerine getirebilmek ve başarı çıtamızı en üst sıralara çıkarmak için çalışmalarımızı şimdiden başlattık. İnşallah sizlerin ve bu işe gönül vermiş herkesin destekleriyle üniversitemiz yakalayacağı akademik başarısı ve kadrosuyla daha tanınır bir üniversite halini alacaktır”.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2019, 21:25

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER