banner113

GENÇ MÜSİAD MARDİN’ DE GAZİ YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

02 Şubat Cumartesi günü Genç MÜSİAD’ın 2. Genişletilmiş İstişare Kurulu yapıldı. Gazi YILDIZ 3. başkanlık dönemi ile güven tazeledi.

GENÇ MÜSİAD MARDİN’ DE GAZİ YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

Toplantıya Mardin Ak Parti İl Başkanı İbrahim FİDE, MÜSİAD Mardin şube başkanı Mehmet Ali DÜNDAR, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yrd. M. Nurettin KASAP, Kurucu Başkan Kazım AKSOY, Genç MÜSİAD Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Faruk AKBAL ve Diyarbakır Genç MÜSİAD Başkanı ve üyelerin katılımı ile Genç MÜSİAD Mardin şubesi 2. Olağan Genel İstişare kurulu yapıldı.

İbrahim Fide yaptığı konuşmada “Genç MÜSİAD’ın Mardin’deki çalışmalarını önemsediklerini ve bu kadar birikimli genci bir arada görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, MÜSİAD gibi tecrübeli ve ülkenin manevi değerlerini misyon edinmiş bir kurumun çatısı altındaki gençlere desteklerini esirgemeyeceklerini ve yeni dönemde yeni yönetime başarı dileklerini belirti.

Kurulda İl genelinde düzenlenen girişimcilik eğitimleri, kan bağışı kampanyası ve bunun gibi 1 yılda gerçekleştirilen 60 faaliyetin yer aldığı sunum gösterimi yapıldı, ardından Gazi YILDIZ 2012 senesi etkinlikleri için yapılacak faaliyetlerle ilgili Şu sözleri kaydetti;

“Kuruluş yılımız olan 2011’ de memleketimiz için gerçekleştirdiğimiz organizasyon ve programlar her kesim tarafından beğenildi ve takdir topladı, inşallah 2013 yine Genç MÜSİAD Mardin şubesinin etkinlik yılı olacak ve geçtiğimiz yıla nazaran daha çok çalışıp daha büyük işlere yeni yönetimimiz ile beraber imza atacağız” dedi.

Sözlerini, desteklerini kendilerinden esirgemeyen Şube başkanı Mehmet Ali DÜNDAR’ a teşekkür ederek sonlandıran Yıldız, Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlara teşekkürlerini sunarak plaketlerini takdim etti.

Yeni Yönetim Kurulu üyeleri; Gazi Yıldız, Mahmut Dündar, Veysel Öndeş, Lokman Günlüoğlu, Ahmet Aslan, Kadriye Gökçen, Asım Çelik, Abdulkerim Sevlim, Mehmet Salih Çakır seçildi.

Yıldız ve ekibi, toplantı sonrasında yemeğe geçilerek ve ardından il dışından gelen bütün katılımcılarla birlikte Mardin’in tarihi mekânların da gezinti turuna çıktılar.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2013, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER