banner113

Dündar,”Türkiye Sistemsel Sıkıntılardan Kurtulması Gerekir”

Referandumda ‘Evet’ kararı alan MHP Mardin İl Başkanlığı, teşkilatından oluşan bir heyetle AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, MHP ve AK Parti yönetimlerinin bir araya gelmelerine vesile oldu.

Dündar,”Türkiye Sistemsel Sıkıntılardan Kurtulması Gerekir”

MHP Mardin İl Başkanı Mehmet Veysi Oğuz yönetiminden oluşan bir heyetle, geçtiğimiz günlerde kendilerini ziyaret eden AK Mardin İl Başkanlığı’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.  

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi’yle beraber ülkenin çıkarları ön planda tutularak ‘Evet’ çatısı altında hareket etmekten büyük kıvanç duyuyoruz. Ülkemiz yıllar boyu köhnemiş bir zihniyetle, yasalarla yönetiliyordu. AK Parti iktidarları köhnemiş zihniyete dur diyerek ülkemizi en muasır medeniyetler seviyesine ulaştırdı ve ulaştırmaya devam ediyor. Şimdi de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi çerçevesinde ülkemizin bazı sistem sıkıntılarının önüne geçmek için çalışıyoruz. Bu konuda kendileri de ‘Evet’ten yana tavır koyarak büyük bir olgunluk gösteren MHP Mardin İl Başkanı Mehmet Veysi Oğuz ve yönetimine teşekkür ediyorum”.

Dündar, “Ülkenin içinde bulunduğu sistemsel sıkıntılardan kurtulması adına herkesin 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasında ‘Evet’ ten yana olması gerekir.  Güçlü ve etkili icraatların gerçekleşmesi ve uzun vadeli bir ferahlık için tavırların ‘Evet’ te bütünleşmesini umuyoruz. Darbe süreçlerine baktığımızda, özellikle 15 Temmuz’da yapılan hain kalkışmalar ‘Evet’i kaçınılmaz hale getiriyor”.

Ziyarette MHP Mardin İl Başkanı Mehmet Veysi Oğuz, “Anayasa değişikliğini içeren teklifin TBMM’den geçmesiyle birinci etabı tamamlamış olduk. Şimdi sıra bizde, sıra halktadır. Türkiye adına dönüm noktası olarak nitelendirilebileceğimiz 16 Nisan’da duruşumuzun net bir şekilde ‘Evet’ olması gerekir. MHP olarak AK Parti’yle ortak paydada bir arada bulunmak, Türkiye ve gençliğimiz adına çok önemli bir gelişmedir. Bizim sınırlarımız daima ülkemizin yanındadır. Teşkilat olarak bizler seçmenimize sahip çıkacağız. Yüksek oranda Evet çıkması özellikle gençlerimizin geleceği açısından çok önemlidir”.

Oğuz, “80 yıldır gençlerimiz çeşitli handikaplarla farklı yerlere çektirildi. Artık bir daha çocuklarımız ve gençlerimiz üzerinden siyaset yapamayacaklar. Buna izin vermeyeceğiz.  Ülkenin ekonomik ve sosyal alanlarında kendini geliştiren bir gençliğin olması gelecek kaygılarımızı tamamen ortadan kaldıracaktır. Bu nedenle 16 Nisan’daki halk oylaması aslında en çok gençlerimizi ilgilendiren bir durumdur”.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 23:17

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER