banner113

Dündar, “Hiçkimse Aksayan Bir Sistemi İstemez “

Geçtiğimiz günlerde ilk istişare toplantısını gerçekleştiren AK Parti Mardin İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (SKM), İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve İl SKM Başkanı Eşref Cihan’ın kestikleri kurdele ile açılışı gerçekleşti.

         Dündar, “Hiçkimse Aksayan Bir Sistemi İstemez “

Geçtiğimiz günlerde tüm hazırlıklarını tamamlayarak açılış öncesi ilk istişare toplantısını gerçekleştiren Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı, İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, İl SKM Başkanı Eşref Cihan, İl Yürütme kurulu, il yönetim kurulu ve bazı partililerin katılımlarıyla açılışı gerçekleştirildi.

Açılışı gerçekleştirilen SKM Başkanlığının ülkemize ve Mardin’imize hayırlar getirmesini temenni eden Dündar, “Ak Parti 15 yılda inanılmazı başararak ülkemizi adını tüm dünyada söz sahibi yapacak bir konuma getirdi. İşte bu istikrarlı çizgiyi korumak ve kalıcı hale getirmek için halkımızın yüksek oranda evet diyeceğine inanıyorum. Vatandaşımız Türkiye’nin işleyen sisteminde aksaklıkların olmasını hiçbir zaman istemediği gibi, işleyen iradenin de hızlı olmasını ister. Bürokrasinin engel olmadığı yerlerde büyüme de kaçınılmaz bir hal alır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle milletin makamı olacak olan yerlerin bürokrasiye takılma gibi bir lüksü kalmayacak. İşleyen makinenin aksamadan sürekli üretim yapması gibi, çalışan bir sistemin olması ülkemizi son derece büyütecektir”.

Dündar, “Türkiye ve özellikle bölgemiz Fetö, terör ve darbeci zihniyetten çok çileler çekti. Artık böyle sıkıntıların bölgemizi bir daha sarmala almaması için, odakların değil milletin dediğinin olması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin halkımızın sarsılmaz iradesiyle mutlaka yüksek evet oyuyla geçmesi gerekiyor. Bu konuda herkese büyük görevler düşüyor. Kararlıyız. Çünkü belki de elimize bir daha böyle fırsat geçmeyecektir. Bizler AK Parti Mardin Teşkilatı olarak tüm kademelerimizle beraber sahalardayız ve seçim gününe kadar da inşallah Mardin’in her bir kilometrekaresinde olacağız”.

SKM İl Başkanı Eşref Cihan tüm seçmenimizle beraber milli seferberlik bilinciyle hareket ederek inşallah 16 Nisan’ı yüzümüzün akıyla atlatacağız. SKM Başkanlığı olarak geçmişte yaşadığımız hataları göz önüne alarak öncelikle sağlam bir ekip kurarak yola çıktık. Genel merkezimizin
uygulamalı olarak düzenlemiş oldukları tüm ders ve seminerlere katıldık. Şu
anda ekibimizde ki her bir üye gerekli donanıma sahiptir. Bu güven
çerçevesinde SKM olarak birinci önceliğimiz analizlerimizi sağlam ve doğru bir
şekilde yapmak olacaktır. İnsanlar arasında sınıf ayrımcılığı gözetmeksizin
planlarımızı Mardin’in her yerini kapsayacak şekilde hazırlayacağız. Ak Parti
olarak her zaman milletimizin safında olduk. Onlardan da inşallah gerekli
desteği alacağımıza inanıyorum.  Memleketin her köşesi bizimdir, bizim
toprağımızdır. Halkımıza ulaşmak ve dertlerine derman olmak için her yere ulaşmaya çalışacağız. Bizler bu işe gönül vermiş kişileriz. Önemli olan milli seferberlik çatısı altında halka ulaşmamız, hizmet etmemizdir”.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 23:20

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER